* 5η αγωνιστική. Εξ αναβολής.

* G/G οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 4 με over 2,5.

* Η Γκενκ πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους.

*Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου της Τρίτης 17/09!

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Βέστερλο εντός με 2-2. Προηγήθηκε στο 9’ με τον Βάσκες, το γύρισε η Βέστερλο με τους Μπαϊράμ (35’) και Βούσκοβιτς (60’), ισοφάρισε με τον Στρούικενς στο 84’.

Με σημαντικές ελλείψεις αφού και ο φορ Ντόλμπεργκ αποκλείστηκε από την αποστολή την τελευταία ώρα, αναγκάστηκε να μείνει στην ισοπαλία με μια Βέστερλο, η οποία δεν βρίσκεται στο επίπεδό της. Μετά το 2-2, παρ’ όλο που ο χρόνος ήταν λίγος, προσπάθησε να πετύχει και τρίτο γκολ, είχε μια ευκαιρία αλλά τη σπατάλησε.

Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον κόσμο, γενικότερα υπάρχει μια δυσπιστία για τη φετινή σεζόν, η οποία έχει να κάνει με τη μη ενίσχυση της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε. Ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον κόουτς Ρίμερ, ο οποίος από μικρή μερίδα κόσμου αποδοκιμάστηκε κατά την παρουσίασή του, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και φήμες αντικατάστασής του σε περίπτωση ήττας από την Γκενκ, οι οποίες όμως δείχνουν ανυπόστατες.

“Εξάποντο” εξάδας αλλά και κορυφής από πολύ νωρίς το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν το κερδίσει ανεβαίνει μόνη πρώτη, στο +2 από την αντίπαλο και την Κλαμπ Μπριζ. Από τη στιγμή που παίζει εντός έδρας δεν μπορεί να υπάρχει άλλη επιδίωξη για το παιχνίδι, ο κόσμος περιμένει από την ομάδα να “εξιλεωθεί” για την ισοπαλία με τη Βέστερλο.

Σοβαρό πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης, παραμένει αμφίβολος ο Ντόλμπεργκ με αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί, χτύπησε όμως και είναι επίσης αμφίβολος και ο Βάσκες, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στη Βέστερλο. Αν κανείς από τους δύο δεν καταφέρει να δώσει το παρών, τότε ο Ρίμερ θα καταφύγει αναγκαστικά σε λύση από τη δεύτερη ομάδα.

Άντερλεχτ Στατιστικά

* Αήττητη εδώ και 10 αγώνες, τρέχει μίνι σερί 2 ισοπαλιών.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΕΝΚ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τη Σερκλ Μπριζ. Καταιγισμός στο πρώτο μέρος από αμφότερες, προηγήθηκε δύο φορές με Σορ (1’) και Στόικερς (17’), ισοφαρίστηκε αμφότερες από Ουαταρά (13’) και Ράβιτς (20’), πήρε τη νίκη με το γκολ του Αροκοντάρε στην επανάληψη (55’).

Με πιο καθαρό τρόπο από το 3-2 πέρασε από το “Γιάν Μπρέιντελ” απέναντι σε μια Σερκλ Μπριζ πολύ κατώτερη του αναμενομένου. Μετά το 3-2, αντί να βρεθεί υπό πίεση από τη Σερκλ, συνέχισε να κυριαρχεί και έχασε ευκαιρίες, από τις οποίες έστω μία, όφειλε να είχε μετατρέψει σε γκολ.

Έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα, μόλις βρήκε την αγωνιστική ταυτότητα που ήθελε ο Τόρστεν Φινκ, άρχισε να δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, αν συνεχίσει να αποδίδει έτσι. Αμυντικά ήταν αναμενόμενο να μην διακριθεί, επιθετικά όμως πετάει “φωτιές”, μαζί με την Κλαμπ Μπριζ έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά τη Βέστερλο κι αυτό ενώ τις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ. Έχει πετύχει δηλαδή, έντεκα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Αμφιβολίες για την παρουσία στην ενδεκάδα των βασικών Χέινεν, Καρέτσας και Σορ έσπειρε ο Φινκ στις τελευταίες του δηλώσεις, γενικότερα μίλησε για πιθανότητα αλλαγών φρεσκαρίσματος. Επίσης αμφίβολος ο χαφ Χροσόφσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και απουσίαζε και με τη Σερκλ.

Γκενκ Στατιστικά

* Τρέχει σερί 5 νικών, οι 2 εκτός έδρας.

* G/G & over 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Άντερλεχτ-Γκενκ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ