*Πρώτο ματς για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2011. Ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες με 2-1 εντός έδρας και 3-1 εκτός έδρας.

*Μόλις μια ήττα για τον ΠΑΟΚ σε τέσσερα ματς κόντρα σε ομάδες απ’ την Ιρλανδία (3-0-1). Τα 3/4 ήταν Over 2.5 + G/G.

*Τα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι τα μοναδικά της Σάμροκ Ρόβερς κόντρα σε ομάδες απ’ την Ελλάδα.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League σήμερα!

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-2 επί του Πανσερραϊκού. Το 0-1 ο Μπετανκόρ στο 31’ με πέναλτι, το 1-1 έκανε ο Σβαμπ στο 35’, το 2-1 έκανε ο Οζντόεφ πριν το ημίχρονο. Το 2-2 ο Σάλασαρ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, το 3-2 ήρθε ξανά απ’ τον Σβαμπ με δεύτερο πέναλτι στο 60’.

Ζορίστηκε παραπάνω απ’ ότι θα περίμενε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο, ωστόσο στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δεν πατούσε καλά ανασταλτικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις επιστροφές παραμένει έντονο, δυο-τρεις ικανοί και γρήγοροι παίκτες των Σερραίων αποδείχτηκαν αρκετοί για να κάνουν τη ζημιά. Η λύση δόθηκε στον ΠΑΟΚ μέσω της άσπρης βούλας, πήρε πέναλτι που συζητήθηκαν, ειδικά το πρώτο ήταν αρκετά αυστηρό. Μοναδική δικαιολογία για τη μετριότατη εικόνα του δικεφάλου ήταν οι πολλές αλλαγές του Λουτσέσκου, κάτι λογικό, με δεδομένο ότι η ομάδα του είχε παίξει πάνω από 120 λεπτά την Τρίτη κόντρα στη Μάλμε.

Εναντίον των Σουηδών ο ΠΑΟΚ πλησίασε την πρόκριση, σκόραρε τρομερά γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε την κατάσταση με περισσότερη σιγουριά, αλλά δέχτηκε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στην παράταση «κρέμασε», η Μάλμε ήταν πολύ ανώτερη και με περισσότερη ενέργεια, του στέρησε το «όνειρο» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε μετά από τα δυο παιχνίδια. Πρέπει αρχικά να παλέψουμε με τους εαυτούς μας και μετά με τον αντίπαλο. Να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα και στην συνέχεια να πάμε στην Ιρλανδία για το δεύτερο βήμα», είπε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο Έλληνας στόπερ θα παραμείνει για τα ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς. Επιστρέφουν οι Μιχαηλίδης, Κοτάρσκι, Μπάμπα, Τάισον και Γιόνι Ότο, οι οποίοι απουσίασαν στην πρεμιέρα. Μάλλον θα αποκτηθεί ο αριστερός μπακ, Τζόναθαν Γκόμες (από Σοσιεδάδ), κάτι που ίσως φέρει εκτός Τούμπας τον Ράφα Σοάρες.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

*Δέχτηκε γκολ στα 4/5 φετινά ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (ΙΡΛΑΝΔΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Τσέλιε για το Γιουρόπα Λιγκ στην παράταση. Το 1-0 ο Γουότς με πέναλτι στο 37’, το 2-0 έκανε ο Φαρούτζια στο 40’. Το 2-1 ήρθε απ’ τον Κάρνιτσνικ στο 83’, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Το τελικό 3-1 έκανε ο Μπερκ στο 96’.

Μια παλιά γνώριμη έρχεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ, η Σάμροκ Ρόβερς, την οποία είχε αντιμετωπίσει πριν από 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σύνολο απ’ την Ιρλανδία, που ασφαλώς δεν τρομάζει τον δικέφαλο, έφτασε μέχρι εδώ χάρη στην πρόκριση της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Τσέλιε, κάτι μάλλον αναπάντεχο. Είχε χάσει 1-0 στο πρώτο ματς, εκεί υπέφερε και θα μπορούσε να έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Στην έδρα της τα πράγματα ήταν διαφορετικά, σκόραρε δύο φορές σε τρία λεπτά (37’-40’), κρατούσε την πρόκριση, αλλά στο 83’ δέχτηκε το 2-1. Στην παράταση σκόραρε γρήγορα, άντεξε μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε.

Νωρίτερα απέκλεισε τη Βίκινγκουρ και υπέστη 2/2 ήττες απ’ τη Σπάρτα Πράγας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, μετρά 108 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχει μπει σε ομίλους δύο φορές, το 2011 και το 2022. Είναι σε φουλ δράση στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, εκεί έχει παίξει 25 ματς και καταλαμβάνει την 5η θέση με 38 πόντους, είναι στο -10 απ’ την κορυφή, απέμειναν 11 παιχνίδια.

«Έχουμε παίξει κόντρα σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε η πρόκριση να κριθεί στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί και το καταλαβαίνω αυτό, είναι καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, γιατί το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε αυτή την πρόκληση», είπε ο κόουτς, Στέφεν Μπράντλεϊ.

Η ομάδα του δε διαθέτει τρομερά ονόματα, χαρακτηριστικό είναι ότι το μπάτζετ της είναι περίπου 4 εκ. ευρώ, δηλαδή περίπου όσο οι ετήσιες απολαβές τριών παικτών του ΠΑΟΚ.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ