Νέα συνεργασία μεγάλης στοιχηματικής με ομάδες Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις online
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Διπλό χτύπημα, με διαφορά λίγων ωρών, έκανε πασίγνωστη εταιρία που ασχολείται με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς έγιναν γνωστές δύο σημαντικές συνεργασίες της.

Απίθανη Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός BACK130
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Betway, βρετανική στοιχηματική με έδρα τη Μάλτα. Έγινε επίσημα στοιχηματικός συνεργάτης σε δύο ομάδες, της Πρέμιερ Λιγκ και της Σέριε Α. Πρόκειται για τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπολόνια, με λεπτομέρειες των εν λόγω συνεργασιών να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Η συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συμφωνίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Betway θα είναι ο επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της. Το λογότυπο της στοιχηματικής θα εμφανίζεται στις διαφημιστικές πινακίδες LED γύρω από την έδρα του συλλόγου, το “City Ground”. Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ, του FA Cup και του Carabao Cup.

Διαθέσιμα για τα μέλη της Betway θα είναι εισιτήρια, επίσημα προϊόντα της ομάδας, αλλά και ευκαιρίες να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον, η Betway θα παρέχει εκπαίδευση και πρωτοβουλίες με επίκεντρο τη δέσμευση για υπεύθυνο παιχνίδι.

Πάντως, η Betway έχει ήδη παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ. Διατηρεί συνεργασίες με την Άρσεναλ, την Μπράιτον, τη Γουέστ Χαμ, ενώ πρόσφατα έγινε ο επίσημος παγκόσμιος στοιχηματικός συνεργάτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Ντιλ και με την Μπολόνια

Η Betway ανακοινώθηκε επίσης ως ο νέος παγκόσμιος στοιχηματικός συνεργάτης της ομάδας της Σέριε Α, Μπολόνια.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, η επωνυμία της στοιχηματικής θα προβάλεται στα LED γύρω από το γήπεδο της ομάδας, “Renato Dall’Ara”. Ενώ η Betway θα παρέχει επίσης στους πελάτες της εισιτήρια VIP. Καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες εμπειρίεςμ από συναντήσεις με παίκτες μέχρι ευκαιρίες για παιχνίδι στο γήπεδο.

Οι παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου θα λάβουν επίσης εκπαίδευση πάνω στο υπεύθυνο παιχνίδι, καθώς και για τη σχετική υποστήριξη που είναι διαθέσιμη.

Απίθανη Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός BACK130
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ