Bet365 Διαγραφή Λογαριασμού ✔️ Τι Πρέπει να Προσέξετε

Ανανεώθηκε:
bet365 διαγραφη λογαριασμου

Μετά την εγγραφή bet365 ενδέχεται να χρεαστεί να προβείτε σε διάφορες ενέργειες γύρω από το λογαριασμό σας. Στην ερώτηση πως διαγραφω λογαριασμο bet365η απάντηση είναι απλή. Τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε θα βρείτε με λεπτομέρειες παρακάτω. Πέρα από διαγραφη λογαριασμου bet365 υπάρχουν και επιλογές για αυτοαποκλεισμό που αξίζει να γνωρίζετε.

Παίξε Νόμιμα στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κλικ παρακάτω, βλέπετε απευθείας την ενότητα που σας ενδιαφέρει:

Διαγραφη Λογαριασμου Bet365

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή του account σας στη στοιχηματικη εταιρια, είστε σε θέση να το κάνετε εύκολα.

Tα βήματα για bet365 κλεισιμο λογαριασμου είναι τα εξής:

➡ Κάντε είσοδο στην πλατφόρμα και μπείτε στο μενού του λογαριασμού σας.
➡ Μεταβείτε την ενότητα “Εργαλεία Ελέγχου Στοιχηματισμού”.
➡ Κλικάρετε την επιλογή “Αυτοαποκλεισμός” και έπειτα στην ένδειξη για “Κλείσιμο”.

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να προχωρήσει από την εταιρία η σχετική διαδικασία.

Ποιες επιλογές έχω για αυτοπεριορισμό του λογαριασμού μου;

Προτού να φτάσετε σε μια δραστική λύση με τη διαγραφη λογαριασμου bet365 μπορείτε να εξετάσετε και άλλες επιλογές. Έχετε τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να ορίσετε κάποιο χρόνο παύσης της στοιχηματικής σας δραστηριότητας προσωρινά. Ή να κάνετε αυτοαποκλεισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Και στις δύο περιπτώσεις, αρκούν από την πλευρά σας μόνο λίγα κλικ για να το πετύχετε.

Προσωρινός Χρόνος Παύσης

Αν θέλετε να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από το στοίχημα, υπάρχει τέτοιου είδους υπηρεσία διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, μπορείτε να απέχετε για ένα 24ωρο.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή, συνδέεστε στην πλατφόρμα, κλικάρετε στην ενότητα “Υπεύθυνος Στοιχηματισμός”. Από εκεί πηγαίνετε στο “Χρόνος Παύσης” και έπειτα διαλέγετε τον χρόνο στην κατηγορία “Καθορισμός”. Η επαναφορα λογαριασμου bet365 γίνεται μόλις περάσουν ακριβώς 24 ώρες.

Παίξε Νόμιμα στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτοαποκλεισμός

Για πιο μεγάλο διάστημα αυτοπεριορισμού του λογαριασμού σας, κάνετε εφαρμογή της υπηρεσίας αυτοαποκλεισμού.

Τα χρονικά όρια είναι τα παρακάτω:

➡ 1 ημερολογιακός μήνας
➡ 6 ημερολογιακοί μήνες
➡ Επ’ αόριστον

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που επιλέξετε επ’ αόριστον αποκλεισμό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών αν θέλετε να σταματήσει η φραγή.

Bet365 Kλεισιμο Λογαριασμου – Γιατί έχει φραγή ο λογαριασμός μου;

Ίσως κάποια στιγμή αναρωτηθείτε γιατί η bet365 έκλεισε τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο ή έβαλε περιορισμούς. Η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι να παραβιάσατε όρους της πλατφόρμας.

Όπως το να κάνατε κάποια πληρωμή με μέσο που δεν είναι στο όνομά σας ή συναλλαγές που κρίθηκαν ύποπτες. Εναλλακτικά, να λάβατε προσφορά* χωρίς να εκπληρώσετε τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις της.

Άλλη περίπτωση είναι να δοκιμάσατε να συνδεθείτε στο account σας με λάθος κωδικούς πολλές φορές. Ή να έχετε ανοίξει δύο ή περισσότερους λογαριασμούς με τα ίδια στοιχεία. Κάτι που δεν επιτρέπεται, καθώς έχετε δικαίωμα να διατηρείτε έναν λογαριασμό ανά στοιχηματική.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τον Bet365 λογαριασμό μου;

Μόλις λήξει η περίοδος που έχετε επιλέξει, θα γίνει αρση αυτοαποκλεισμου bet365 και θα έχετε πάλι πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για διευκρινήσεις. Οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας στα ελληνικά είναι το Live Chat, το τηλέφωνο (800 0000183) και το email (support-gre@customerservices365@com).

Παίξε Νόμιμα στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρείτε στα παρακάτω άρθρα χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας στην bet365

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις