*Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σλάβια Πράγας (28/08).

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, καθώς το “Pierre-Mauroy” δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά και τη χρησιμοποίηση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα προκριθεί στη league phase του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή που θα αποκλειστεί στην αντίστοιχη του Γιουρόπα Λιγκ.

*Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2009-10, με τη Λιλ να επικρατεί και στα δυο μεταξύ τους (1-5 εκτός, 3-1 εντός).

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Champions League σήμερα!

ΛΙΛ (Γαλλία)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ρεμς, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με παίκτη περισσότερο από το 15ο λεπτό, προηγήθηκε με τον Ντιακιτέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να βρει και δεύτερο τέρμα στο 90’+3 με τον Ντέιβιντ.

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Λιλ στις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα της, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό φιλοξενήθηκε από τη Ρεμς, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2.

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκόμες, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στα πρώτα λεπτά και έμεινε αναίσθητος για περίπου μισή ώρα, πριν βρει εν τέλει τις αισθήσεις του και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Φάση στην οποία η Λιλ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η γηπεδούχος και ούσα πιο απαιτητική, πίεσε την αντίπαλο και προηγήθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Κατέβασε ταχύτητα στην πορεία, όμως ήταν και πάλι αυτή που είχε τις φάσεις. Είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ντέιβιντ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως δυο λεπτά μετά ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλει τώρα να πατήσει σε αυτή τη νίκη και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Θα παίξει κανονικά την ερχόμενη αγωνιστική, υποδεχόμενη την Ανζέ (24/08).

Η ευρωπαϊκή της πορεία ξεκίνησε από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου πέταξε εκτός συνέχειας τη Φενερμπαχτσέ. Επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ μια εβδομάδα αργότερα έφυγε αλώβητη (1-1) από την Κωνσταντινούπολη.

Καθησυχαστικά τα νέα που έρχονται για τον Άνχελ Γκόμες, ο οποίος δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα μέσα από βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λιλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Τσεχία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Τέπλιτσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 57ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Ντόρλεϊ (81′) και Ζαφείρη (86′).

Αήττητη παραμένει στις μέχρι τώρα φετινές υποχρεώσεις της η Σλάβια Πράγας, με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι υποδέχθηκε την Τέπλιτσε, της οποίας και επικράτησε με 2-1 στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό σχήμα και είδε την αντίπαλο να της βάζει δύσκολα για αρκετή ώρα. Μετά από ένα “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, μετά από μια ασταθή απόκρουση του πορτιέρο Κίνσκι. Ανέβασε την απόδοση της, δημιούργησε φάσεις και είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, δεν τα παράτησε όμως και δικαιώθηκε με δυο τέρματα στα τελευταία λεπτά, αμφότερα με σουτ εκτός περιοχής.

Με το νέα αυτό τρίποντο που πανηγύρισε, έφτασε τους 13 βαθμούς στις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, ούσα σε ισοβαθμία με τη Βικτόρια Πλζεν και στο -2 από τη Σπάρτα. Δεν θα παίξει την ερχόμενη αγωνιστική, με το εκτός κόντρα στη Μλάντα να οδηγείται σε αναβολή.

“Είναι σημαντικό που ανατρέψαμε το σκορ στο παιχνίδια του πρωταθλήματος και τώρα πάμε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με καθαρό μυαλό”, δήλωσε ο φορ Τσίτιλ. Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και απέκλεισε με δυο νίκες την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (3-1 εντός, 0-1 εκτός).

Δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή για τη Γαλλία, ο μέσος Νταβίντ Ντούντερα και ο φορ Ντάνιελ Φίλα, αμφότεροι για οικογενειακούς λόγους.

Σλάβια Πράγας Στατιστικά

*Σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λιλ – Σλάβια Πράγας στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ