Αγώνας εξ αναβολής

*5/6 over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΓΚΙΝ

Προηγούμενο ματς: Η Έλγκιν κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Μπόνιρινγκ Ρόουζ, με μεγάλη ανατροπή! Βρέθηκε να χάνει από γκολ του Χιγκινμπόθαμ στο 70’, αλλά ισοφάρισε με τον ΜακΝτόναλντ (88’), πριν πάρει τη νίκη με τέρμα του Ντίνγκγουολ στο 90’.

Η Έλγκιν όχι απλά επέστρεψε στις νίκες, μετά τον αποκλεισμό από το Τσάλεντζ Καπ, το πέτυχε με δραματικό, αλλά αξέχαστο τρόπο, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας την Μπόνιρινγκ Ρόουζ, αν και έχανε ως το 88ο λεπτό!
Διατήρησε έτσι και το αήττητη της στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στο γήπεδό της έχει τρεις σερί νίκες, έχοντας χάσει στο πρώτο της παιχνίδι εκεί φέτος, αλλά από την δυνατή Χιμπέρνιαν, με 0-3 στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ.

Όλα αυτά μετά από τέσσερις σερί αγώνες στην αρχή της σεζόν, όλοι για το Λιγκ Καπ, στους οποίους δεν είχε κερδίσει, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την κορυφή, αλλά έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα που βρίσκεται εκεί, τον σημερινό. Αλλά είναι και στο +3 από την πέμπτη θέση και συγκεκριμένα τη σημερινή της αντίπαλο.

Έλγκιν Στατιστικά

*8/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα.

*4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΡΤΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σπάρτανς κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Φόρφαρ με ένα τέρμα του Γουάτσον στο 90ο λεπτό.

Η Σπάρτανς χρειάστηκε να περιμένει ως το τελευταίο λεπτό για να σκοράρει επιτέλους, έπειτα από τρεις αγώνες, κερδίζοντας με 1-0 εντός έδρας την Φόρφαρ.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο σερί ήττες και μία ισοπαλία, παιχνίδια στα οποία δεν είχε σκοράρει καν! Όλα αυτά έπειτα από εφτά παιχνίδια που δεν είχε χάσει, με πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα.

Πάντως μακριά από το γήπεδο της, ενώ κέρδισε τα δύο παιχνίδια που έδωσε στο Λιγκ Καπ, με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, δεν έχει νίκη ακόμη εκτός στο πρωτάθλημα.

Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -8 από την κορυφή και στο -1 από την πρώτη τετράδα, έχοντας πάντα έναν αγώνα λιγότερο, τον σημερινό.

Σπάρτανς Στατιστικά

*8/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*10/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Έλγκιν – Σπάρτανς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ