* 5η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας σήμερα!

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-1) από την Μπόντο/Γκλιμτ. Με αυτογκόλ (4’) προηγήθηκε η Γιαγκελόνια, αλλά οι Νορβηγοί γύρισαν το ματς με Φετ (34’, 56’), Μαατά (38’), Χοχ (70’).

Το όνειρο του Champions League χάθηκε στη Νορβηγία, η πρωταθλήτρια γνώρισε δεύτερη ήττα στον 3ο προκριματικό γύρο και την επόμενη Πέμπτη υποδέχεται τον Άγιαξ με στόχο να μπει στο League Phase του Europa League.

Αιφνιδίασε η Γιαγκελόνια στην ρεβάνς της Τρίτης, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα σε φάση διαρκείας, αλλά η Μπόντο/Γκλιμτ γρήγορα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έγινε το 1-1, σε μετάβαση ολοκληρώθηκε η ανατροπή των Νορβηγών κι εν συνεχεία η “Γιάγκα” κατέρρευσε.

“Ήμασταν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας από ό,τι πριν από μια εβδομάδα. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Υπήρχαν κομμάτια του αγώνα που παίξαμε πολύ καλά. Οι αγώνες αυτοί ήταν ένα μεγάλο μάθημα.” δήλωσε ο κόουτς Σιμένιετς μετά τον αποκλεισμό.

Η πρωταθληματική της εκκίνηση ωστόσο είναι ιδανική, με 3/3 νίκες, τελευταία αυτή της 3ης Αυγούστου επί της Σταλ Μιέλετς (2-0).

Πλήγμα για την επιθετική της δυναμική η πώληση του εξτρέμ Μάρτζουκ, έναντι 1.5 εκ. στην Σολτ Λέικ.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 4 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Κορόνα Κιέλτσε. Ο Γκίτα (37’) άνοιξε το σκορ για την Κρακόβια, ο Φαν Μπιούρεν (59’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 89’ η Κορόνα έχασε πέναλτι.

Συνεχίστηκε η εναλλαγή αποτελεσμάτων – συναισθημάτων για την “πάσι” στο ξεκίνημα της σεζόν, το περασμένο Σάββατο έκανε το 2/2 στα φετινά της ταξίδια, ξανά δίχως να δεχθεί γκολ με δόση τύχης, καταστρέφοντας το ντεμπούτο του πρώην προπονητή της.

Με μεγάλη ευκαιρία της Κρακόβια ξεκίνησε το ματς στο Κιέλτσε, είχε και δεύτερη σε μετάβαση πριν προηγηθεί με καραμπόλα σε κόρνερ. Η Κορόνα είχε την πρωτοβουλία, αλλά όχι καθαρές ευκαιρίες, απείλησε κυρίως από στατικά πριν πληγωθεί κάθετα σε μετάβαση για το 0-2.

Πιέστηκε στο φινάλε η άμυνα της Κρακόβια, αλλά το άστοχο πέναλτι των γηπεδούχων στέρησε το σασπένς από τα τελευταία λεπτά.

Δίχως σημαντικά προβλήματα η αποστολή για το Μπιαλίστοκ, παραμένει εκτός ο αναλώσιμος Σμιγκλέφσκι (φορ).

ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* No Goal τα 5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Γιαγκελόνια – Κρακόβια στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ