Λα Λίγκα 2024-25: Στοιχηματικό Αφιέρωμα, Φαβορί & Αποδόσεις

Ανανεώθηκε:

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και Πέμπτη το ξεκίνημα της Λα Λίγκα, κάτι που δεν συνηθίζεται γενικά από τους Ισπανούς. Πρώτο ματς της σεζόν στο “Σαν Μαμές”, όπου το πέμπτο φαβορί για τον τίτλο, σύμφωνα με τα προγνωστικά Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα αντιμετωπίσει τη Χετάφε. Λίγη ώρα αργότερα, η Μπέτις θα αντιμετωπίσει στο “Βιγιαμαρίν” την Τζιρόνα, η οποία δεν προβλέπεται εξ ίσου δυνατή από τη στιγμή που έχασε βασικά της στελέχη. Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της από το “Σον Μόις” κόντρα στη νέα Μαγιόρκα του Αρασάτε ενώ οι άμεσες ανταγωνίστριες, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στην επαρχία της Βαλένθια, κόντρα σε Βαλένθια και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα. “Ντέρμπι νεοφώτιστων” στο “Χοσέ Θορίγια” μεταξύ Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ, η τρίτη που προβιβάστηκε από τη Σεγούντα, Λεγανές, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από το “Ελ Σαδάρ” της Οσασούνα.

Η Λα Λίγκα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λα Λίγκα: Σύστημα διεξαγωγής

Χωρίς καμία αλλαγή και χωρίς την παραμικρή ιδιαιτερότητα εδώ και χρόνια το πρωτάθλημα της Α’ Ισπανίας, γνωστό και ως Λα Λίγκα τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τις υπόλοιπες από δύο φορές, μία εντός, μία εκτός έδρας. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, κατακτά το πρωτάθλημα, οι τρεις επόμενες εξασφαλίζουν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πέμπτη πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ και η έκτη στο Κόνφερενς, από ‘κει και πέρα μια θέση δίνει και το κύπελλο στην ομάδα που θα το κατακτήσει, η οποία αν είναι μια από τις πέντε πρώτες, θα ανοίξει άλλη μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω πρωταθλήματος. Υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες της βαθμολογίας.

Οι ομάδες

Μια μεγάλη επιστροφή φέρνει η νέα σεζόν, η Εσπανιόλ έπειτα από ένα ακόμα διάλειμμα μιας σεζόν στη Σεγούντα, θα αγωνιστεί και πάλι στη Λα Λίγκα. Μαζί της επέστρεψαν δύο ομάδες της Καστίλλης, οι Λεγανές και Βαγιαδολίδ, δύο κλασικές περιπτώσεις “ασανσέρ” της κατηγορίας. Πολύ μικρότερη η φετινή εκπροσώπηση της Ανδαλουσίας, αφού πέρυσι υποβιβάστηκαν τρεις ομάδες από το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα, οι Κάντιθ, Αλμερία και Γρανάδα. Η Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει τη σεζόν έχοντας για έδρα το “Λουίς Κομπανί”, γνωστότερο ως “Μονζουίκ”, ωστόσο αν το χρονοδιάγραμμα των έργων στο “Καμπ Νου” τηρηθεί κατά γράμμα, από το 2025 είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

Ομάδα Γήπεδο Θέση 2023/24
Ρεάλ Μαδρίτης Santiago Bernabéu (83.186)
Μπαρτσελόνα Olímpic Lluís Companys (55.926)
Τζιρόνα Montilivi (13.400)
Ατλέτικο Μαδρίτης Cívitas Metropolitano (70.460)
Αθλέτικ Μπιλμπάο San Mamés (53.289)
Ρεάλ Σοσιεδάδ Reale Arena (39.500)
Μπέτις Benito Villamarín (60.721)
Βιγιαρεάλ La Cerámica (23.008)
Βαλένθια Mestalla (49.430)
Αλαβές Mendizorrotza (19.840) 10η
Οσασούνα El Sadar (23.576) 11η
Χετάφε Coliseum (16.500) 12η
Θέλτα Abanca Balaídos (29.000) 13η
Σεβίλλη Ramón Sánchez-Pizjuán (43.883) 14η
Μαγιόρκα Son Moix (23.142) 15η
Λας Πάλμας Gran Canaria (31.250) 16η
Λεγανές Butarque (12.450) 1η (Β’)
Βαγιαδολίδ José Zorrilla (27.618) 2η (Β’)
Εσπανιόλ Stage Front (40.000) 4η (Β’)

Ρεάλ Μαδρίτης
Πρωταθλήτρια και νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, η σεζόν 2023/24 ήταν από εκείνες που γράφτηκαν με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία της. Η προσθήκη Εμπαπέ, την κάνει να φαντάζει ομάδα-φόβητρο για οποιαδήποτε αντίπαλο, εντός και εκτός συνόρων, έχασε έναν ηγέτη της μεσαίας γραμμής, τον Τόνι Κρόος, τον οποίον όμως υπάρχει η κοινή πεποίθηση πως μπορεί να αντικαταστήσει εσωτερικά. Στην άμυνα βρίσκονται τα ερωτηματικά, όφειλε να είχε περισσότερες επιλογές. Ωστόσο αυτό είναι λεπτομέρεια και μάλλον μικρής σημασίας, με τον “μίδα” των πάγκων, Κάρλο Αντσελότι, να εγγυάται τη σταθερότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, πάλι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα
Κατέληξε δεύτερη στη βαθμολογία όμως οι “μπλαουγκράνα” την περσινή σεζόν θέλουν να την ξεχάσουν το συντομότερο. Ταλαιπωρήθηκαν πολύ, ταπεινώθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατ’ εξακολούθηση ενώ και στην Ευρώπη μετά βίας έπιασαν τον πήχη των μίνιμουμ προσδοκιών. Μετά από… τηλενουβέλα με τον Τσάβι Ερνάντεθ, ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στη θέση του ανέλαβε ο Γερμανός πρώην τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ. Σπουδαία προσθήκη ο χαφ Ντάνι Όλμο, δίνει μάχη για τον Νίκο Γουίλιαμς, χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση. Αποκούμπι της η Μασία, αν βγάλει νέα “λαβράκια”, μπορεί να είναι πραγματικά ανταγωνιστική για τον τίτλο.

Τζιρόνα
Πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, μέχρι ενός σημείου διεκδικούσε ακόμα και το πρωτάθλημα. Εξασφάλισε για πρώτη φορά συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικότερα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ ανέδειξε και σπουδαίους παίκτες. Αυτό το τελευταίο είχε και συνέπειες, έχασε τους καλύτερους του ρόστερ της, Αλέις Γκαρθία, Σάβιο και Ντόβμπικ ενώ οι αντικαταστάτες Μπράϊαν Χιλ, Ρομέου, Φαν ντε Μπεκ και Άμπελ Ρουίθ δεν πείθουν πως μπορούν να την κρατήσουν στο ίδιο επίπεδο. Το μόνο θετικό είναι η παραμονή του κόουτς Μίτσελ, ο οποίος πέρυσι απέδειξε ότι από το… τίποτα μπορεί να φτιάξει σπουδαία πράγματα.

Ατλέτικο Μαδρίτης
Το μίνιμουμ των προσδοκιών κάλυψε την περσινή σεζόν, εξασφαλίζοντας απλώς θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φαινόταν ότι χρειαζόταν μια μεγάλη αλλαγή και ο Σιμεόνε την τόλμησε, ξεφόρτωσε το ρόστερ από παίκτες που απλώς το συμπλήρωναν και ανάγκασε τη διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει τον πολυσύνθετο φορ Χουλιάν Άλβαρες από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον διεθνή στόπερ Λε Νορμάν και τον δεύτερο περσινό σκόρερ της Λα Λίγκα, Αλεξάντερ Σέρλοτ. Για πρωτάθλημα πιθανόν να θέλει κάτι παραπάνω, όμως η θέση στην τετράδα είναι λογικά εγγυημένη ενώ θα δώσει μάχη και για να βρεθεί στη δυάδα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο
Το 2024 είναι μια ιστορική χρονιά για εκείνη, κατέκτησε μετά από δεκαετίες έναν τίτλο, το εγχώριο κύπελλο. Προσπάθησε και για τετράδα, όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καλά την ευφορία από την επιτυχία της στο κύπελλο, έχασε κρίσιμους βαθμούς στην έδρα της και έμεινε πέμπτη. Νίκη πέτυχε και εκτός αγωνιστικών χώρων, φαινομενικά τουλάχιστον, κρατάει τον Νίκο Γουίλιαμς, παρά το πρέσινγκ που του γίνεται από την Μπαρτσελόνα κατά κύριο λόγο. Με τον Βαλβέρδε και μικρές αλλαγές στο ρόστερ, είναι ικανή φέτος για το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Η Λα Λίγκα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεάλ Σοσιεδάδ
Στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε, όμως έκανε μια ιστορική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, βγαίνοντας πρώτη στον όμιλο. Στους “16” βρήκε μπροστά της πολύ δύσκολο αντίπαλο, την Παρί, δεν τα κατάφερε. Γενικότερα το πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν πολύ καλύτερη, κάπου φάνηκε να μην αντέχει. Αναμενόμενο να της φύγουν βασικοί, ο στόπερ Λε Νορμάν αποτελεί παρελθόν και πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και οι Θουβιμέντι, Κούμπο. Αν όντως συμβεί αυτό, ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, αν μη τι άλλο, θα έχει μπροστά του μια πρόκληση, να τη διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο με ένα λιγότερο ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ.

Μπέτις
Της έχει αλλάξει την ιστορία ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, την έβγαλε ξανά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά όμως στο Κόνφερενς Λιγκ. Μπορούσε περισσότερα αλλά οι τραυματισμοί δεν το επέτρεψαν, τη δυσκόλεψαν πολύ και οι παράλληλες υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Περισσότερο εκκαθάριση ρόστερ μπορεί να θεωρηθούν οι πολλές αποχωρήσεις παικτών, εξαιρέσεις ο στόπερ Πετσέλα και ο χαφ Γκίδο Ροντρίγκες. Χρήσιμη προσθήκη ο Ελβετός αμυντικός Ρικάρντο Ροντρίγκες, από ‘κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι καινούργιοι θα πρέπει να κερδίσουν τη θέση τους στο ροτέισον. Θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό φέτος, όμως μπορεί να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Βιγιαρεάλ
Η περσινή σεζόν της, χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Ένα τραγικό με τον Πατσέτα στον πάγκο και ένα με τον Μαρθελίνο, κατά το οποίο απέδειξε πως μπορούσε να είχε πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αν είχε ξεκινήσει τη σεζόν με εκείνον. Ο πρώτος της σκόρερ και δεύτερος στη Λα Λίγκα, Σέρλοτ, αποτελεί παρελθόν κι αυτό είναι πλήγμα, όμως από ‘κει και πέρα παρ’ όλο που έφυγε σημαντικός αριθμός παικτών, ο αντίκτυπος είναι μικρός. Θα ήταν ακόμα μικρότερος αν είχε πάρει παίκτες εγνωσμένης αξίας, δεν το έπραξε, ακόμα ψάχνει αντικαταστάτη του Σέρλοτ κι αυτό μπορεί να της κοστίσει ξανά στο τέλος.

Βαλένθια
Ξεκινάει και τη φετινή σεζόν με ένα βαρίδιο, το γεγονός ότι ιδιοκτήτης είναι ο Πίτερ Λιμ, ο οποίος δεν έχει ένα σοβαρό πλάνο. Αυτή είναι η αιτία που πέρυσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει πιο δυναμικά μια θέση στην Ευρώπη, στα μέσα της σεζόν ενώ πάλευε, την άφησε χωρίς ενίσχυση. Μια από τα ίδια, ο Ρουμπέν Μπαράχα είναι ικανοποιημένος μόνο με το γεγονός ότι δεν πουλήθηκε κάποιος βασικός. Πάντως για τον γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι ακόμα όλα είναι ανοιχτά, με δεδομένο ότι έχει αποκτηθεί και αντικαταστάτης, ο Ντιμιτριέφσκι. Χαμηλά ο πήχης των απαιτήσεων, η πραγματική επιτυχία θα είναι να γλιτώσει από τον Λιμ…

Αλαβές
Στο “Μεντιθορόθα” κέρδισε τα θεωρητικά βατά ματς και έκανε σοβαρές “ζημιές” σε ανώτερες αντιπάλους, αυτό ήταν το “κλειδί” για να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή, κάτι που ήταν και ο μοναδικός της στόχος στην αρχή της σεζόν. Ιδανικός τεχνικός για εκείνη ο Γκαρθία Πλάθα, είδε πολλούς βασικούς να φεύγουν αλλά παίκτες όπως οι εξτρέμ Κονέτσνι, Λούκα Ρομέρο και Στόιτσκοφ αλλά και ο φορ Βιγιαλίμπρε, μπορούν να την κρατήσουν τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Εκείνο που είναι ζωτικής σημασίας είναι ο κόσμος της να συνεχίσει να τη στηρίζει με την ίδια πίστη και το ίδιο πάθος που το έπραξε πέρυσι.

Οσασούνα
Το “Σαδάρ”, μια από τις πιο ατμοσφαιρικές έδρες, σε κάποια ματς ήταν μισοάδειο και αυτό τα λέει όλα. Ο Αρασάτε κατάλαβε ότι εκείνος και η ομάδα του έκαναν τον κύκλο τους, έστω κι αν δεν κατάφεραν να φέρουν κάποιον τίτλο, αποχώρησε και το ίδιο έπραξαν και αρκετοί βασικοί του. Νέος τεχνικός ο Βιθέντε Μορένο, ο οποίος δεν έχει και το πιο εντυπωσιακό βιογραφικό, τελευταία του “γεμάτη” παρουσία σε πάγκο στην κατηγορία ήταν στην Εσπανιόλ την τριετία 2020-2022. Εντυπωσιακή προσθήκη ο εξτρέμ Θαραγόθα, δανεικός από την Μπάγερν, από ‘κει και πέρα τίποτα ουσιαστικό. Για μια άνετη παραμονή πάει και φέτος.

Χετάφε
Σε όλες της κατηγορίες υπάρχει μια ομάδα σκληρή που δύσκολα χάνει και κάνει και κάποιες εκπλήξεις μέσα στη σεζόν, αυτή για τη Λα Λίγκα είναι η Χετάφε του Μπορδαλάς. Με χαμηλό μπάτζετ, χωρίς σταθερό κορμό και πολλούς δανεικούς έκανε μια σπουδαία πορεία για τα δεδομένα της, τερματίζοντας στη μέση της βαθμολογίας, ακριβώς το ίδιο ελπίζει και φέτος αφού οι φιλοδοξίες διοίκησης και προπονητή δεν ταυτίζονται. Πέρα από τους δανεικούς με κυριότερο τον σπουδαίο Γκρίνγουντ, η απώλεια δικών της παικτών όπως ο εξτρέμ Μάτα και ο χαφ Μαξίμοβιτς, μπορεί να της κοστίσουν από τη στιγμή που δεν τους αντικατέστησε επαρκώς.

Θέλτα
Ξεκινώντας με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο είχε την ελπίδα ότι θα παλέψει για την Ευρώπη. Όταν ο Μπενίτεθ έφυγε, έδινε μάχη αποφυγής του υποβιβασμού… Χωρίς τυμπανοκρουσίες ανέλαβε ο κόουτς της β’ ομάδας, Κλαούντιο Χιράλδεθ και όχι απλά την έσωσε με σχετική άνεση, την έκανε και να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Μαζικές αποχωρήσεις βασικών που όμως δεν είχαν να προσφέρουν περισσότερα, εξαίρεση ο εμβληματικός πια, Ιάγο Άσπας. Καλές προσθήκες οι Μπόρχα Ιγκλέσιας και Ιλάις Μορίμπας, σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως ο Χιράλδεθ θα χτίσει μια καινούργια, πιο νεανική ομάδα, με το βλέμμα στο μέλλον.

Σεβίλλη
Σε σχεδόν όλη τη σεζόν πέρυσι ήταν μια “σαπουνόπερα”, με τον πρώην πρόεδρο Ντελ Νίδο Μπεναβέντε, να προσπαθεί να εκτοπίσει τον γιο του, Ντελ Νίδο Καράσκο, από τη θέση του προέδρου. Υπό οικονομική ασφυξία ο σύλλογος, τεράστια τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Την περσινή σεζόν την έπληξαν και οι κακές επιλογές προπονητών, αλλά και οι πολλοί σοβαροί τραυματισμοί, επόμενο ήταν να τερματίσει πολύ κάτω του αναμενομένου. Με τον Γκαρθία Πιμιέντα και ένα ρόστερ κάτι περισσότερο από αξιοπρεπές, φέτος θα προσπαθήσει να εκπέμψει την εικόνα σοβαρότητας που της έλειψε πέρυσι κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο.

Μαγιόρκα
Άγγιξε την υπέρβαση φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου, το έχασε από την ανώτερη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Άλλη ιστορία το πρωτάθλημα, πάλευε ως την προτελευταία αγωνιστική για την παραμονή της, ίσως το συγκεκριμένο γεγονός να απομάκρυνε, ως φίλο, τον κόουτς Αγίρε από τον πάγκο. Με τις ευλογίες του Μεξικανού, αντικαταστάτης ο πρώην της Οσασούνα, Χακόμπα Αρασάτε, αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, το οποίο όμως προς το παρόν, ενισχυμένο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μικρό το κακό, να παλεύουν για την παραμονή έχουν μάθει οι “νησιώτες”, αυτό θα κάνουν και φέτος.

Η Λα Λίγκα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λας Πάλμας
Στο πρώτο μισό, ως “νεοφώτιστη”, έβγαλε θράσος, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, έφτασε να διεκδικεί θέση στην πρώτη εξάδα. Στο δεύτερο έγινε “σάκος του μποξ”, κόντεψε να βγάλει έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη, έφτασε στο σημείο να μπλέξει και στη μάχη της παραμονής. Παρελθόν ο Γκαρθία Πιμιέντα που πήγε στη Σεβίλλη, λογικά τέλος και στον απόλυτο τρόπο με τον οποίον έπαιζε, γεγονός που της κόστισε βαθμούς. Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο αντικαταστάτης, Λουίς Μιγκέλ Καριόν που οδήγησε πέρυσι την Οβιέδο στον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα. Με τις “κοσμογονικές” αλλαγές που έγιναν και στο ρόστερ, μόνο ως μεγάλο ερωματικό μπορεί να λογίζεται.

Λεγανές
Ξεκίνησε την περσινή σεζόν με στόχο να μείνει στη Σεγούντα και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα! Ομάδα προπονητή, ο Μπόρχα Χιμένεθ στις δηλώσεις του ήταν λίγο… αινιγματικός, όμως στο γήπεδο έκανε τρομερή δουλειά. Το άσχημο είναι ότι με την ίδια περίπου ομάδα, με τόσο χαμηλό μπάτζετ, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να σταθεί φέτος σε μια κατηγορία με εντελώς διαφορετικές ανάγκες. Αν δεν αποτελεί το μεγαλύτερο φαβορί για υποβιβασμό, σίγουρα είναι μια από τις επικρατέστερες, αφού δεν μπορεί να βασιστεί ούτε σε άλλους παράγοντες όπως ο κόσμος, το “Μπουτάρκε” χωράει περίπου 12.000 θεατές και δεν γεμίζει πάντα…

Βαγιαδολίδ
Έχει κόσμο, τον Βραζιλιάνο άλλοτε σούπερ σταρ, Ρονάλντο, για ιδιοκτήτη και ένα αξιόλογο γήπεδο. Κέρδισε δίκαια την άνοδο, ασχέτως αν είχε τα πάνω της και τα κάτω της στη σεζόν, το θέμα όμως είναι από δω και πέρα τι γίνεται. Προκαλεί ερωτηματικά η παραμονή του κόουτς Πετσολάνο στον πάγκο, ο Ουρουγουανός είχε προστριβές, με παίκτες, διοίκηση και κόσμο μέσα στη σεζόν, παρ’ όλα αυτά συνεχίζει. Χάθηκαν βασικοί με κυριότερο τον χαφ Μόντσου, δεν αποκτήθηκε κανείς στην ουσία αφού σχεδόν όλες οι μεταγραφές της ήταν αγορές των παικτών που είχε δανεικούς. Έτσι στην Πριμέρα, πολύ δύσκολο να μείνει.

Εσπανιόλ
Ασχέτως αν ανέβηκε μέσω των πλέι οφ, επικρατώντας της Οβιέδο με μεγάλη δυσκολία, είναι η ομάδα με τις καλύτερες πιθανότητες παραμονής από τις “νεοφώτιστες”. Όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά και επειδή οι κινήσεις που έκανε δεν ήταν κακές. Τεράστια απώλεια ο φορ Μπρέιθγουεϊτ, αντικαταστάθηκε όμως από τον Ίριβιν Καρδόνα από τη Φράιμπουργκ, χρήσιμες προσθήκες και οι ακραίοι μπακ Τεχέρο και Ρομέρο, νεαροί με πολύ ταλέντο αλλά και ο διεθνής Τσέχος μέσος, Κραλ. Ζητούμενο αν ο Μανόλο Γκονθάλεθ μπορεί να σταθεί ως προπονητής στην κατηγορία, αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε έχει καλές τύχες να τερματίσει εκτός τελευταίας τριάδας.

Οι αποδόσεις – Νικητής διοργάνωσης

Πιο δυνατό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και σε αυτό σίγουρα παίζει η ρόλο η προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ. Δεύτερο φαβορί η Μπαρτσελόνα, η οποία παρά την προσθήκη του Ντάνι Όλμο δεν πείθει ότι μπορεί να αρπάξει τον τίτλο από τους Μαδριλένους, τρίτο η Ατλέτικο η οποία ακολουθεί με διψήφιο αριθμό απόδοσης, κάτι που μιλάει από μόνο του όσον αφορά τις ρεαλιστικές πιθανότητες που έχει για το τρόπαιο της Λα Λίγκα. Στα αξιοσημείωτα το 21.00 της Τζιρόνα, το οποίο με δεδομένο ότι η ομάδα της Καταλονίας έχασε τους μισούς βασικούς της, είναι μάλλον χαμηλό, ιδίως όταν τίθεται σε αντιπαραβολή με το 26.00 της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αναλυτικά οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Λα Λίγκα:

Ρεάλ Μαδρίτης ➡ 1.45 Μπαρτσελόνα ➡ 4.50
Ατλέτικο Μαδρίτης ➡ 10.00 Τζιρόνα ➡ 21.00
Αθλέτικ Μπιλμπάο ➡ 26.00 Ρεάλ Σοσιεδάδ ➡ 26.00
Μπέτις ➡ 41.00 Βιγιαρεάλ ➡ 81.00
Βαλένθια ➡ 101.00 Σεβίλλη ➡ 101.00
Θέλτα ➡ 251.00 Λας Πάλμας ➡ 1001.00
Χετάφε ➡ 1001.00 Οσασούνα ➡ 1001.00
Ράγιο Βαγεκάνο ➡ 1001.00 Μαγιόρκα ➡ 1001.00
Η Λα Λίγκα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 12/08.