Α’ Ιταλίας 2024-25: Στοιχηματικό Αφιέρωμα, Φαβορί & Αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
Serie A 2023/24: Στοιχηματικό αφιέρωμα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 123ης έκδοσης της Serie A το Σάββατο 17 Αυγούστου. Στις 19:30 η πρωταθλήτρια Ίντερ φιλοξενείται στην έδρα της Τζένοα και η νεοφερμένη Πάρμα υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Το βράδυ η Μίλαν αντιμετωπίζει την Τορίνο στο “Giuseppe Meazza”. Μία μέρα αργότερα η Νάπολι ταξιδεύει στη Βερόνα και η Λάτσιο φιλοξενεί τη Βενέτσια. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας κλείνει τη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Λέτσε – Αταλάντα και Γιουβέντους – Κόμο. Το Betarades.gr προτείνει τη Novibet για pre game και live betting στην A’ Ιταλίας!

Η Α’ Ιταλίας 2024-25 στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Α’ Ιταλίας: Σύστημα διεξαγωγής

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν έχει αλλάξει: Αποτελείται από 20 ομάδες οι οποίες παίζουν εντός και εκτός έδρας μεταξύ τους σε ένα πρόγραμμα 38 αγωνιστικών. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κερδίζουν εισιτήριο για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η 5η για αυτόν του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η 6η για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι τρεις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται απευθείας στη χαμηλότερη κατηγορία της χώρας. Σε περίπτωση που η 1η και 2η ομάδα έχουν τους ίδιους βαθμούς θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας. Κάτι ανάλογο θα ισχύσει σε περίπτωση που ισοβαθμίσουν η 17η και 18η ομάδα όσον αφορά τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία.

Οι ομάδες

Την περασμένη σεζόν αποχαιρέτησαν τη Serie A οι Φροζινόνε, Σασουόλο και Σαλερνιτάνα. Στη θέση τους προστέθηκαν οι Πάρμα, Κόμο και Βενέτσια από τη Serie B. Η πρώτη επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από τρία χρόνια, η δεύτερη μετά το 2003 και η τρίτη μετά το 2022.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί, 2) Βαθμοί στα μεταξύ τους, 3) Διαφορά γκολ στα μεταξύ τους, 4) Συνολική διαφορά γκολ, 5) Καλύτερη επίθεση, 6) Κλήρωση

Ομάδα Γήπεδο Θέση 2023/24
Ίντερ Giuseppe Meazza (75,923)
Μίλαν Giuseppe Meazza (75,923)
Γιουβέντους Allianz (41,507)
Αταλάντα Gewiss (21,000)
Μπολόνια Renato Dall’Ara (36,462)
Ρόμα Olimpico (70,634)
Λάτσιο Olimpico (70,634)
Φιορεντίνα Artemio Franchi (43,147)
Τορίνο Olimpico Grande Torino (28,177)
Νάπολι Diego Armando Maradona (54,726) 10η
Τζένοα Luigi Ferraris (36,599) 11η
Μόντσα U-Power (16,917) 12η
Ελλάς Βερόνα Marcantonio Bentegodi (31,045) 13η
Λέτσε Via del mare (40,670) 14η
Ουντινέζε Bluenergy Stadium (25,144) 15η
Κάλιαρι Unipol Domus (16,416) 16η
Έμπολι Carlo Castellani (16,284) 17η
Πάρμα Stadio Ennio Tardini (22,352) 1η (Serie B)
Κόμο Stadio Giuseppe Sinigaglia (13,602) 2η (Serie B)
Βενέτσια Stadio Pier Luigi Penzo (11,150) 3η (Serie B)

Ίντερ: Αποτέλεσε μακράν την ποιοτικότερη και σταθερότερη ομάδα της προηγούμενης σεζόν, συγκέντρωσε 94 βαθμούς γνωρίζοντας μόλις δύο ήττες σε 38 αγωνιστικές κατακτώντας, δικαιότατα, το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο μετά από δύο χρόνια. Παράλληλα επικράτησε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας της Νάπολι, τέθηκε νοκ άουτ από τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας κι έφτασε μέχρι τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην τεχνική ηγεσία των “νερατζούρι” διατηρείται από το 2021 ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχοντας απολογισμό 104-28-26 σε συνολικά 158 αναμετρήσεις.

Μίλαν: Δεν κατάφερε να ακολουθήσει την τρελή πορεία της συμπολίτισσας Ίντερ, στις τελευταίες αγωνιστικές εκμεταλλεύτηκε τις συνεχόμενες γκέλες της Γιουβέντους τερματίζοντας στη 2η θέση της Σέριε Α συγκεντρώνοντας 75 βαθμούς (22-9-7). Αποκλείστηκε από την Αταλάντα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, υποβιβάστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γιουρόπα Λιγκ κι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά αυτού, εκεί που τέθηκε νοκ άουτ από τη συμπατριώτισσα Ρόμα γνωρίζοντας δύο ήττες (1-0 εντός, 2-1 εκτός). Παρελθόν μετά από 4,5 χρόνια αποτέλεσε ο Στέφανο Πιόλι που έδωσε σκυτάλη στον Πάουλο Φονσέκα. Στο παρελθόν ο 51χρονος Πορτογάλος εργάστηκε σε Λιλ, Ρόμα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπράγκα, Πάκος Φερέιρα και Πόρτο.

Γιουβέντους: Άντεξε στην κούρσα του πρωταθλήματος μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν γνώρισε την ήττα από την Ίντερ στο “Giuseppe Meazza”. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της διοργάνωσης πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες τερματίζοντας στην 3η θέση με 71 βαθμούς, στο -4 από Μίλαν και -23 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Δεν αγωνίστηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω τιμωρίας, αλλά έφτασε στην κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας με 1-0 της Αταλάντα στη Ρώμη. Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία των “μπιανκονέρι”, τη θέση του πήρε ο Τιάγκο Μότα που προέρχεται από ιστορική σεζόν με την Μπολόνια.

Αταλάντα: Έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του ποδοσφαίρου κατακτώντας το Γιουρόπα Λιγκ επί της Λεβερκούζεν χάρη σε χατ-τρικ του Λούκμαν. Παράλληλα πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στη Σέριε Α τερματίζοντας στην 4η θέση με 69 βαθμούς (+1 από Μπολόνια, -2 από Γιουβέντους) και τέθηκε νοκ άουτ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από τους “μπιανκονέρι” (1-0). Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των “μπεργκαμάσκι” από το καλοκαίρι του 2016 ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, σε συνολικά 387 αναμετρήσεις έχει απολογισμό 201-90-96.

Μπολόνια: Πανηγύρισε την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 24 ολόκληρα χρόνια με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Παίζοντας γρήγορο κι άκρως αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας παράλληλα μία σκληροτράχηλη αμυντική γραμμή, τερμάτισε στην 5η θέση της Σέριε Α κι εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία τη συμμετοχή της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που τέθηκε νοκ άουτ από τη Φιορεντίνα στη διαδικασία των πέναλτι. Παρελθόν αποτέλεσε ο πρωτεργάτης της σπουδαίας επιτυχίας Τιάγκο Μότα που μετακόμισε στη Γιουβέντους. Τη θέση του πήρε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο που εργάστηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια στη Φιορεντίνα.

Ρόμα: Με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της στα μέσα Ιανουαρίου, μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από αυτή κι ενώ βρισκόταν στην 9η θέση της Σέριε Α, ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς, έπαιξε όμορφο κι αποτελεσματικό ποδόσφαιρο παλεύοντας μέχρι τέλους για την έξοδο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς αποτέλεσμα. Τερμάτισε στην 6η θέση και το -5 από την Μπολόνια, παράλληλα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Λεβερκούζεν. Σύντομη αποδείχτηκε η πορεία της στο Κύπελλο Ιταλίας καθώς τέθηκε νοκ άουτ από τη συμπολίτισσα Λάτσιο στα προημιτελικά. Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους “τζιαλορόσι” υπέγραψε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι που έχει απολογισμό 14-6-6 σε 26 αναμετρήσεις.

Λάτσιο: Πολλά νεύρα και εντάσεις εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων είχε η περσινή σεζόν για τη Λάτσιο. Στις 13 Μαρτίου έλυσε τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Σάρι που έδωσε σκυτάλη στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος από την πλευρά του αποχώρησε στις αρχές Ιουνίου. Νέο προπονητή των “αετών” αποτελεί ο Μάρκο Μπαρόνι που έδωσε την Ελλάς Βερόνα από υποβιβασμό, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Λέτσε, Ρετζίνα, Κρεμονέζε, Φροζινόνε και Μπενεβέντο. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η Λάτσιο δεν πρόλαβε το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας στην 7η θέση της Σέριε Α, παράλληλα έφτασε μέχρι τους “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο Final-4 του Σούπερ Καπ Ιταλίας γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ίντερ στα ημιτελικά.

Φιορεντίνα: Μπήκε με πατημένο γκάζι στη σεζόν φτάνοντας μέχρι την 4η θέση της Σέριε Α στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, πλήρωσε το κακό διάστημα μεταξύ 6 Ιανουαρίου και 7 Απριλίου στο οποίο είχε απολογισμό 3-4-6 τερματίζοντας στην 8η θέση με 60 βαθμούς (+7 από Τορίνο και Νάπολι, -1 από Λάτσιο). Στο Κύπελλο Ιταλίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά προτού τεθεί νοκ άουτ από την Αταλάντα και στο Final-4 του Σούπερ Καπ Ιταλίας ηττήθηκε από τη Νάπολι στα ημιτελικά. Μπορούσε να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία στα τέλη Μαΐου: Έδωσε το παρών στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ εκεί που γνώρισε την ήττα στην παράταση με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Αποχώρησε από τον πάγκο ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο μετά από τρία χρόνια, τη θέση του πήρε ο Ραφαέλε Παλαντίνο που προέρχεται από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν στη Μόντσα.

Τορίνο: Παρά το γεγονός πως η Σέριε Α έβγαλε την προηγούμενη σεζόν οχτώ ομάδες στην Ευρώπη, για άλλη μία φορά η Τορίνο έμεινε εκτός της σχετικής λίστας. Συγκεντρώνοντας 53 βαθμούς τερμάτισε στην 9η θέση και το -7 από τη Φιορεντίνα, αξίζει να σημειώσουμε πως πάνε τέσσερα χρόνια από την τελευταία συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA. Τρία χρόνια άντεξε στον πάγκο της “γκρανάτα” ο Ιβάν Γιούριτς, έδωσε τη θέση του στον Πάολο Βανόλι που ανέβασε τη Βενέτσια στη Σέριε Α την προηγούμενη σεζόν.

Νάπολι: Αποτέλεσε μακράν τη χειρότερη πρωταθλήτρια όλων των εποχών στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Όχι απλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε τη σεζόν 2022/23, αλλά τερμάτισε στη 10η θέση κι εκτός της ευρωπαϊκής ζώνης. Θλιβερή η αγωνιστική εικόνα της Νάπολι που έφτασε μέχρι τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, προτού τεθεί νοκ άουτ από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα αποκλείστηκε αμέσως από το Κύπελλο Ιταλίας και γνώρισε την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας από την Ίντερ. Έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, τη θέση του οποίου πήρε ο Αντόνιο Κόντε με στόχο να αλλάξει τα πάντα σε αυτή.

Τζένοα: Δεν έπεσε ποτέ κάτω από τη 14η θέση εξασφαλίζοντας εύκολα την παραμονή της στη Σέριε Α, αμέσως μετά την επάνοδό της σε αυτή. Η Τζένοα εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό το “Luigi Ferraris” στο οποίο είχε απολογισμό 8-6-5, παράλληλα έφτασε μέχρι τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Λάτσιο. Στην τεχνική ηγεσία των “γκριφόνι” διατηρήθηκε ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Μόντσα: Θετικότατη κρίνεται η πορεία της Μόντσα και στη δεύτερη σεζόν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ιταλίας. Δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο αυτής για την παραμονή της τερματίζοντας στη 12η θέση με 45 βαθμούς. Ισορροπημένη η πορεία της με απολογισμό 11-12-15, τέθηκε άμεσα νοκ άουτ από το Κύπελλο Ιταλίας και τη Ρετζιάνα στον 1ο γύρο. Παρελθόν αποτέλεσε ο Ραφαέλε Παλαντίνο που μετακόμισε στη Φιορεντίνα, τη θέση του πήρε ο Αλεσάντρο Νέστα με θητεία σε Ρετζιάνα, Φροζινόνε, Περούτζια και Μαϊάμι FC.

Ελλάς Βερόνα: Πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής Σέριε Α στην επικίνδυνη ζώνη, ανέβασε ρυθμούς στην τελική ευθεία και εξασφάλισε την παραμονή της τερματίζοντας στη 13η θέση. Θα δώσει το παρών στα μεγάλα σαλόνια για 6η σερί σεζόν με τον Πάολο Ζανέτι στην τεχνική ηγεσία της, ο οποίος πήρε σκυτάλη από τον Μάρκο Μπαρόνι που μετακόμισε στη Λάτσιο. Ο 41χρονος Ιταλός επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον Σεπτέμβριο 2023, όταν αποχώρησε από την Έμπολι. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βενέτσια, Άσκολι και Σουντιρόλ.

Λέτσε: Δεν υποχώρησε ποτέ στην επικίνδυνη ζώνη της Σέριε Α, χαλάρωσε αρκετά στις τελευταίες αγωνιστικές εξασφαλίζοντας, σχετικά εύκολα, την παραμονή της στη Σέριε Α για δεύτερη σερί σεζόν. Παράλληλα τέθηκε νοκ άουτ μόλις από τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από την Πάρμα. Στην τεχνική ηγεσία της Λέτσε διατηρείται ο Λούκα Γκότι από τις 13 Μαρτίου, είχε πάρει τη θέση του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα.

Ουντινέζε: Απογοήτευσε μπροστά στο κοινό της πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη σε 19 αγωνιστικές, απολογισμός που της έβαλε δύσκολα όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Σέριε Α. Τελικά πέτυχε τον στόχο της χάρη σε ένα αήττητο σερί 2-3-0 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς τερμάτισε στη 15η θέση και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρελθόν αποτέλεσε από τον πάγκο ο Φάμπιο Καναβάρο, άντεξε σε αυτόν μόλις έξι αναμετρήσεις. Τη θέση του πήρε ο 53χρονος Γερμανός Κόστα Ρούνιαϊτς με θητεία σε Λέγκια Βαρσοβίας, Πογκόν, Μόναχο 1860, Καϊζερσλάουτερν, Ντούισμπουργκ και Ντάρμσταντ.

Κάλιαρι: Εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό την έδρα της, στην οποία είχε απολογισμό 6-7-6 με 1.32 βαθμούς ανά παιχνίδι, η Κάλιαρι κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής μετά την άνοδό της στη Σέριε Α. Συγκέντρωσε 36 βαθμούς τερματίζοντας στη 16η θέση και το +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της αποτέλεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι που, παράλληλα, έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του. Τη θέση του πήρε ο Ντάβιντε Νίκολα που κέρδισε με την Έμπολι την παραμονή στη Σέριε Α με buzzer beater την προηγούμενη σεζόν. Στο παρελθόν εργάστηκε σε Σαλερνιτάνα, Τορίνο, Τζένοα, Ουντινέζε, Κροτόνε, Μπάρι και Λιβόρνο.

Έμπολι: Σκοράροντας με τον Νιάνγκ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της τελευταίας αγωνιστικής η Έμπολι επικράτησε της Ρόμα στο “Carlo Castellani” και, παράλληλα, πανηγύρισε την παραμονή της στη Σέριε Α. Οι “ατζούρι” είχαν δύσκολο έργο σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν, σπάνια ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, παρόλα αυτά δηλώνουν παρών για τέταρτη σερί χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της χώρας. Πέτυχε το έργο που του είχε ανατεθεί ο Ντάβιντε Νίκολα κι αποχώρησε από τον πάγκο τους με προορισμό την Κάλιαρι. Τη θέση του πήρε ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα που εργαζόταν, μέχρι πρότινος, στη Λέτσε.

Πάρμα: Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να πανηγυρίσει και πάλι την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ιταλίας! Ο λόγος για την Πάρμα που αποτέλεσε μακράν την καλύτερη και, κυρίως, πιο σταθερή ομάδα της περσινής Σέριε Β με απολογισμό 21-13-4 και διαφορά γκολ 66-35. Παράλληλα έκανε και δύο προκρίσεις στο Κύπελλο Ιταλίας, προτού τεθεί νοκ άουτ στα πέναλτι από τη Φιορεντίνα στους “16”. Ο πρωτεργάτης της μεγάλης επιτυχίας Φάμπιο Πέκια διατηρείται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Κόμο: Έπρεπε να περάσουν 21 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει και πάλι την άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ιταλίας η Κόμο! Εκμεταλλευόμενη σε απόλυτο βαθμό την έδρα της (12-5-2 / 31-19 διαφορά γκολ) υπέστη συνολικά μόλις επτά ήττες τερματίζοντας την τελευταία αγωνιστική στη 2η θέση, που της έδωσε το απευθείας εισιτήριο για τη Σέριε Α! Ασύλληπτη και απρόσμενη επιτυχία για το συγκρότημα του Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν βρίσκονταν στο παρασκήνιο καθώς δεν είχε ακόμα το κατάλληλο δίπλωμα προπονητή για να κάτσει στον πάγκο.

Βενέτσια: Δύο σεζόν κράτησε η “εξορία” της από τη Σέριε Α! Παίζοντας άκρως εντυπωσιακό και επιθετικό ποδόσφαιρο σκοράροντας συνολικά 69 γκολ, η Βενέτσια εξασφάλισε την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια μέσω των πλέι οφ. Στα ημιτελικά προσπέρασε το εμπόδιο της Παλέρμο και στον τελικό της Κρεμονέζε με συνολικό σκορ 1-0. Παρελθόν αποτέλεσε ο Πάολο Βανόλι από τον πάγκο της μετακομίζοντας σε αυτόν της Τορίνο. Τη θέση του πήρε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στην Φροζινόνε, ενώ στο παρελθόν πέρασε κι από τις Ελλάς Βερόνα, Κάλιαρι, Σαμπντόρια, Ρόμα, Σασουόλο και Λέτσε.

Η Α’ Ιταλίας 2024-25 στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις – Νικητής Διοργάνωσης

Η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για το back-to-back σε απόδοση 1.70, ακολουθεί η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα στο 5.00. Η έτερη ομάδα του Μιλάνου προσφέρεται σε απόδοση 7.50, λίγο πιο πίσω προσφέρεται στο 8.00 η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε.

Ίντερ ➡ 1.70 Γιουβέντους ➡ 5.00
Μίλαν ➡ 7.50 Νάπολι ➡ 8.00
Ρόμα ➡ 23.00 Αταλάντα ➡ 26.00
Λάτσιο ➡ 51.00 Φιορεντίνα ➡ 76.00
Μπολόνια ➡ 101.00 Τορίνο ➡ 251.00
Μόντσα ➡ 251.00 Τζένοα ➡ 251.00
Κόμο ➡ 351.00 Λέτσε ➡ 501.00
Κάλιαρι ➡ 501.00 Ελλάς Βερόνα ➡ 501.00
Έμπολι ➡ 501.00 Ουντινέζε ➡ 501.00
Πάρμα ➡ 501.00 Βενέτσια ➡ 501.00
Η Α’ Ιταλίας 2024-25 στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 12/08.