* 1η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Κόνιασπορ στα 13 τελευταία μεταξύ τους (7-6-0).

➡️ Δείτε το κουπόνι παμε στοιχημα με όλα τα ματς σήμερα!

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπεσίκτας. Οι Ντα Κόστα (4’), Οζκάν (61’) σκόραραν για την Κασίμπασα και ο Κιλίκσοϊ (87’) μείωσε για την Μπεσίκτας.

Υπερβατική η περσινή σεζόν για τους “απάτσι”, διεκδίκησαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι τέλους, παρότι διέθεταν ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της κατηγορίας.

O 46χρονος Σαμί Ουγκουρλού επέστρεψε στον πάγκο της στις 29 Νοεμβρίου και την έκανε να παίξει σοβαρό και συνάμα θελκτικό ποδόσφαιρο. Τερμάτισε στην 5η θέση κι έχασε το όνειρο της Ευρώπης εξαιτίας της εξέλιξης του τελικού στο Κύπελλο.

Σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά, είναι σύλλογος που παραδοσιακά κάνει κινήσεις στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και θα τις χρειαστεί αν θέλει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα. Τουλάχιστον δεν έχασε κάποιον σημαντικό από το περσινό rotation.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Φiλική νίκη (1-0) επί της Αλ-Φαϊχά. Σκόρερ της Κόνιασπορ ο Πριπ (50’).

Έζησε μεγάλο δράμα στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν η ομάδα του Ικονίου. Στο 78ο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής βρισκόταν στη Β’ κατηγορία, αλλά η ανατροπή της αδιάφορης Τραμπζονσπόρ επί της Ανκαραγκιουτσού την έσωσε και φέτος ευελπιστεί να μην βιώσει τον ίδιο εφιάλτη, ως ένα σύλλογος με το ειδικό βάρος για μεγαλύτερα πράγματα.

Άλλαξε τέσσερις προπονητές μέσα στην σεζόν, ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός Αλί Τσαμνταλί ανέλαβε για τα 4 τελευταία ματς της σεζόν, την έσωσε και διατηρήθηκε στον πάγκο.

Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ της, πιθανώς να χρειαστεί χρόνο για να δέσει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Στην πρόβα τζενεράλε της προηγούμενης Παρασκευής ωστόσο κέρδισε της Σαουδικής Αραβίας.

Νέα πρόσωπα οι Ναγίρ (φορ – Φενέρμπαχτσε), Μποστάν (φορ – Φενέρμπαχτσε), Τσάλουσιτς (στόπερ – Τόπολα), Άλεκσιτς (μέσος – Μπασακσεχίρ), Ακιόλ (μέσος – Αντάλιασπορ), Γιέφτοβιτς (μέσος – Γκαζιαντέπ), Πεδρίνιο (εξτρέμ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ερντογάν (μέσος – Άδανα) μεταξύ άλλων.

Από το περσινό rotation αποχώρησαν οι Ντικμέν (μέσος), Ογκούζ (δεξί μπακ), Χαντέμπε (στόπερ), Ενζόνζι (μέσος), Μορένο (εξτρέμ), Τσικαλντάου (μέσος), Ετέμι (εξτρέμ).

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κασίμπασα – Κόνιασπορ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ