*25η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Ποχάνγκ – Γκιμτσέον 0-0, Γκιμτσέον – Ποχάνγκ 3-1

*GG στα 12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΟΧΑΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Νταετζέον. Ο Κιμ Τζουν-Μπουμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′, τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Χονγκ Γιουν-Σανγκ (47′) και Λι Χο-Τζάε (48′).

Μετά την εμφατική πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Νότιας Κορέας σε βάρος της Σεούλ (5-1 εντός), η Ποχάνγκ επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών στο πρωτάθλημα πετώντας νοκ άουτ την Νταετζέον, αν και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μόλις στο 2′. Αξιοποίησε την ευστοχία της και στάθηκε τυχερή στο 87′, όταν οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Κιμ Χιεόκ-Ουκ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή μάχη της Ποχάνγκ με την Γκιμτσέον, κόντρα στην οποία παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που την υποδέχτηκε (2-2-0). Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει αναγάγει την έδρα της σε απόρθητο φρούριο, καθώς σε συνολικά έντεκα αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες (14-7).

ΠΟΧΑΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Σεούλ. Το γκολ πέτυχε ο Ιλιουτσένκο στο 52′.

Η Γκιμτσέον παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην έδρα της Σεούλ γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 1-0. Δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία εντός στόχου, κορυφαία στιγμή της το δοκάρι του Παρκ Σανγκ-Χιεόκ στο 66′. Προβληματίζει τον τελευταίο μήνα πανηγυρίζοντας μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές επί της Τζέονμπουκ (4-0 εντός), στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Ποχάνγκ επικράτησε δύο φορές (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες): Στις 27 Φεβρουαρίου 2022 (3-2 εντός) και την 1η Ιουνίου (3-1 εντός). Η Γκιμτσέον ανεβάζει στροφές στο τελευταίο κομμάτι των αναμετρήσεων της στο πρωτάθλημα σημειώνοντας 13 γκολ στο διάστημα 75′ – 90′.

ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ