*3η αγωνιστική. Εξ αναβολής.

* Η Τολίμα έχει κερδίσει μόνο 1 φορά εκτός έδρας την Αμέρικα, εντός δεκαετίας, το 2021 με 1-0. Έκτοτε μετράει 0-1-1.

* Under 2,5 οι 9/11 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 2/3 πιο πρόσφατες όμως ήταν G/G & over 2,5.

* Στην ουδέτερη Βιγιαβισένσιο το παιχνίδι, δεν είναι διαθέσιμη η φυσική της έδρα, το “Πασκουάλ” λόγω του Μουντιάλ Κ20 των γυναικών που διεξάγεται στη χώρα.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 τυπικά εντός έδρας, στην ουδέτερη Βιγιαβισένσιο την Τζαγκουάρες, με το πέναλτι του Βεργκάρα στις καθυστερήσεις (90’+4).

Μονόλογος το ματς με την Τζαγκουάρες και παραλίγο να μην το κερδίσει. Μέχρι και χαμένο πέναλτι είχε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολγάδο, έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, ώσπου να έρθει η λύτρωση από ένα δεύτερο πέναλτι, το οποίο το κέρδισε από μια ατυχή συγκυρία για τον αντίπαλο αμυντικό, στου οποίου το παρατεταμένο χέρι βρήκε η μπάλα.

Με τον Χόρχε ντα Σίλβα είναι μια άλλη ομάδα, με σταθερότητα, συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αρκετά καλή πορεία μέχρι στιγμής η οποία την έχει φέρει στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, με αρκετά παιχνίδια λιγότερα μάλιστα. Μεγάλο τεστ το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Τολίμα, στην ουδέτερη Βιγιαβισένσιο, αν το περάσει και αυτό, θα δείξει πως δεν χάνεται η επιστροφή στα πλέι οφ, μετά από την αποτυχία στο Ντιμαγιόρ Ι.

Επιστρέφει ο βετεράνος φορ Ράμος, νοκ άουτ ο βασικός Ολγάδο.

Αμέρικα ντε Κάλι Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, κέρδισε τα 3.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΛΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ντεπορτίβο Κάλι εντός με 1-1. Προηγήθηκε με πέναλτι του Γκουσμάν στο 22’, έμεινε με δέκα μετά απόβολή του εξτρέμ Λουκουμί, ισοφαρίστηκε από τον Μοντέρο με τον ίδιο τρόπο (53’).

Καθόλου καλή εμφάνιση απέναντι σε μια Ντεπορτίβο Κάλι, βαθιά προβληματική. Το γεγονός ότι προηγήθηκε χωρίς να είναι καλύτερη, δεν την ευνόησε, ήρθε και η αποβολή Λουκουμί για να γυρίσει σε παθητικό ρόλο σε όλο το υπόλοιπο ματς και να θεωρείται και κάπως τυχερή που δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Ασχέτως αν ο βαθμός δεν ήταν αυτό που ήθελε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, η θέση στην πρώτη οκτάδα δείχνει ότι για άλλη μια φορά, δεν πρόκειται να χαθεί. Από ‘κει και πέρα υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τη θέση που θα καταλάβει, αλλά κυρίως για τη συνολική βαθμολογία, όπου αρχίζει να την πλησιάζει η τρίτη Όνσε Κάλδας, η οποία βρίσκεται πια στο -5 αλλά και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ως αποτέλεσμα η ισοπαλία με την Αμέρικα θα θεωρηθεί κάτι θετικό, όμως από τη στιγμή που την αντιμετωπίζει σε ουδέτερο έδαφος, μπορεί να δει το ματς με προοπτική για κάτι περισσότερο. Τιμωρημένοι ο μπακ Ουρτάδο και ο εξτρέμ Λουκουμί.

Τολίμα Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 με N/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ και είχε προβάδισμα στο ημίχρονο στα 4/5 τελευταία.

Αμέρικα ντε Κάλι-Τολίμα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ