*Φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα που κερδίζει να παίρνει έναν έξτρα βαθμό.

*Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτες κάθε ομίλου, καθώς και οι τρεις ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών που κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΕΡΝΤΡΙΕΟΝΙΑΝΣ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Αμπερντίν με σκορ 2-1, στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουίλσον στο 40’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σίνι στο 49’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Κλάρκσον στο 59’.

Πάλεψε η Ερντριεόνιανς όμως δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Αμπερντίν. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη υπέκυψε εύκολα στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη την ανατροπή. Να διατηρήσει τη 2η θέση θέλει σήμερα και με νίκη μπορεί να το εξασφαλίσει, αυξάνοντας παράλληλα και τις πιθανότητές της για πρόκριση. Απέναντί της βρίσκει μια Κουίν Οφ Σάουθ που δέχεται εύκολα γκολ, αλλά δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει σε καμία περίπτωση.

Ερντριεόνιανς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ (Α’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ηστ Κίλμπραϊντ με σκορ 1-3, στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Φάγκαν στο 33’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουόκερ στο 41’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Λιόν στο 42’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντίκενσον στο 45+3’.

Δεύτερη σερί νίκη για την Κουίν Οφ Σάουθ. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της και κατάφερε να το ανατρέψει πριν το ημίχρονο. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί στη 2η θέση του ομίλου, έχοντας παράλληλα βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Αναμένεται να παίξει ανοιχτά, ψάχνοντας το γκολ, όμως γνωρίζει πως θα δεχθεί πίεση από τους γηπεδούχους, καθώς κι εκείνοι με τη σειρά του χρειάζονται το ίδιο αποτέλεσμα.

Κουίν Οφ Σάουθ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ερντριεόνιανς – Κουίν Οφ Σάουθ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ