*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλοί αγώνες, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Αούστρια Βιέννης (1/8). Σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού σκορ και στα δύο παιχνίδια, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του ζευγαριού Τζουγκάρντεν – Προγκρές Νίντερκορν.

➡️ Τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ σήμερα.

ΙΛΒΕΣ (Φινλανδία)

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-2 απέναντι στην Βάασας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ στο 10′, αλλά άμεσα έμεινε με παίκτη λιγότερο (13′) και είδε την αντίπαλο να ανατρέπει το σκορ μέχρι την ανάπαυλα (34′, 45′). Παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, ισοφάρισε αρχικά με πέναλτι στο 77′, και έφτασε στην ολική ανατροπή λίγο αργότερα (90′).

Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για την Ίλβες, αφού στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και τερμάτισε μόλις όγδοη, πήρε όμως το κύπελλο και έτσι εξασφάλισε την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Λίγες οι παραστάσεις της στα κύπελλα Ευρώπης, έχει πανηγυρίσει μόλις μια πρόκριση στο κύπελλο Κυπελλούχων και από εκεί και πέρα μετράει μόνο αποκλεισμούς, με πιο πρόσφατο αυτόν από την Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, την σεζόν 2020-2021.

Φέτος, έχοντας νέο προπονητή τον Ράντανεν και ένα σύνολο ποιοτικών και ταλαντούχων παικτών, παρουσιάζεται πολύ πιο ανταγωνιστική ούσα στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από την κορυφή. Δεν είναι το φαβορί απέναντι στην Αούσρια, αλλά ποντάρει στον φουλ αγωνιστικό ρυθμό που έχει. Τραυματίες οι Χάσα, Ζορζίνιο, Κιβίκο και Ουλούντου.

Ίλβες Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Οver 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Αυστρία)

Προηγούμενο ματς: Hττήθηκε με 1-3 από την Πόρτο σε φιλικό παιχνίδι. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 10′, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2′), αλλά με δύο γκολ στην επανάληψη (74′, 81′), γνώρισε την ήττα.

Αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αυστριακού ποδοσφαίρου με πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, οι περισσότερες όμως στο μακρινό παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει να πάρει το πρωτάθλημα από το 2013, ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει μόλις μια φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 2018 και μετά. Πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τα πλέι οφ Ευρώπης και να σώσει σε μεγάλο βαθμό μια κάκιστη χρονιά.

Νέος κόουτς ο Στέφαν Χελμ, ο οποίος καλείται να συμμαζέψει το ρόστερ της προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο την φετινή σεζόν. Τραυματίες οι Χαντλ, Ελ Σεϊβί, Ραγκούζ, Βούστινγκερ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο φορ Γκρούγκερ, που αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο φιλικό με την Πόρτο.

Αούστρια Βιέννης Στατιστικά

*4/5 τελευταία φιλικά της έληξαν με Over 3,5

*4/5 τελευταία φιλικά της έληξαν με goal/goal

ΙΛΒΕΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ  στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ