*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σίλκεμποργκ (01/08).

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον τρίτο γύρο, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του ζευγαριού Κιλμάρνοκ – Σερκλ Μπριζ. Ο ηττημένος θα παίξει στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Γάνδη – Βίκινγκουρ.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

➡️ Τα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ σήμερα.

ΜΟΛΝΤΕ (Νορβηγία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από την Κφουμ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 20′ με τον Λέβικ και αφού δέχθηκε την ανατροπή (22′, 34′), ισοφάρισε με τον Έικρεμ στο 64ο λεπτό. Δέχθηκε όμως και τρίτο τέρμα στο 83′.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων για το πρωτάθλημα που “έτρεχε” η Μόλντε, στο οποίο και είχε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Έρλινγκ Μόε υποδέχθηκε την Κφουμ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3.

Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της στο παιχνίδι. Παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, είδε την αντίπαλο να φτάνει πολύ γρήγορα στην ανατροπή, με την ίδια να “πληρώνει” τα ατομικά της λάθη. Προσπάθησε αντιδράσει μετά την ανάπαυλα και έστω και προσωρινά έφερε το ματς στα ίσα, όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς προς το φινάλε είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά.

Μετά και από αυτή την απώλεια που είχε, βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας μείνει στο -8 από την κορυφή και τη Μπόντο Γκλιμτ. Συμμετέχει για όγδοη διαδοχική σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χάρη στην κατάκτηση του κυπέλλου Νορβηγίας.

Πέρυσι, έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε στα πλέι οφ αυτού και υποβιβάστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα, ενώ εκεί τερμάτισε τρίτη και παίζοντας πλέον στο Κόνφερενς έφτασε μέχρι τους “16” για να αποκλειστεί από την Κλαμπ Μπριζ.

Μόλντε Στατιστικά

*Over 2.5 τα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ (Δανία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σοντερίσκε, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Μάτσον στο 77ο λεπτό.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Δανίας, η Σίλκεμποργκ. Την Κυριακή, η ομάδα του Κεντ Νίλσεν υποδέχθηκε τη νεοφώτιστη Σοντερίσκε, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0.

Αγωνίστηκε με βασικούς και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή, αλλά και τις φάσεις. Σπατάλησε κάποιες σημαντικές όμως, πριν καταφέρει εν τέλει να βρει δίχτυα προς το φινάλε και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Μετά και την περσινή της απουσία, επιστρέφει και πάλι στην Ευρώπη, μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου την περασμένη σεζόν, επικρατώντας στον τελικό με 1-0 της Άαρχους.

Στην προηγούμενη παρουσία της (2022-23), έπαιξε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ηττήθηκε από την Ελσίνκι και υποβιβάστηκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Σε έξι ματς εκεί είχε δυο νίκες και τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Σίλκεμποργκ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μόλντε – Σίλκεμποργκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ