*4η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού σήμερα

ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κλαμπ Λεόν με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Καβαλίνι στο 13’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κάντιθ στο 26’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 87’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καβαλίνι με πέναλτι στο 90+1’.

Το βαθμό της ισοπαλίας στα τέλος κατάφερε να σώσει η Πουέμπλα. Μπορεί να προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αποτελεσματικότεροι, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ. Εν τέλη στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι βρήκε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει, έχοντας για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας. Δεν είναι πειστική με την εικόνα της, παρ’ όλα αυτά βρίσκει σταθερά το δρόμο προς τα δίχτυα, χωρίς όμως αυτό να της είναι πάντα αρκετό. Τα πολλά προβλήματα που έχει στα μετόπισθεν της έχουν ήδη στερήσει βαθμούς και σίγουρα ο Ντε Λα Τόρε ψάχνει λύσεις.

Πουέμπλα Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΤΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σάντος Λαγκούνα με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μάρκεζ στο 66’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για την Άτλας. Είχε τον πρώτο λόγο στις ευκαιρίες, μπορεί να μην απείλησε με τις περισσότερες, όμως κατάφερε να βρει δίχτυα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Αμυντικά δεν απειλήθηκε καθόλου, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας ως στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της. Μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τις πολλές αμυντικές αδυναμίες της Πουέμπλα, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο σερί σκοραρίσματος που «τρέχει» από την αρχή της σεζόν. Φυσικά αναμένεται να δεχθεί πίεση, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί αμυντικά, καθώς οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνοι στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Άτλας Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πουέμπλα – Άτλας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ