*14η αγωνιστική

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Χαούγκεσουντ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 45′, δέχτηκε γκολ στο 68′. Αντέδρασε στην συνέχεια και κατάφερε με δύο γκολ του Μπέργκετ (79′, 90+7′) να κάνει την ανατροπή.

Στο δεύτερο της παιχνίδι με τον Κριστιάν Μίκελσεν στον πάγκο, η Σάπρσμποργκ κατάφερε να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Χαούγκεσουντ, σε ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ήταν αρκετά νωχελική μέχρι να δεχτεί το γκολ, αφυπνίστηκε στην συνέχεια και πήρε περισσότερα ρίσκα και εν τέλει δικαιώθηκε. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και κόσμο.

Ξεκόλλησε από τους δέκα βαθμούς αλλά παραμένει εντός ζώνης, χρειάζεται περισσότερη συνέπεια αν θέλει να μην μπει σε μπελάδες. Τραυματίες οι Σάντμπεργκ, Όντεγκααρντ και Τίμπλινγκ, αποκτήθηκε και υπολογίζεται κανονικά ο κίπερ Έρικσον.

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*Τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-1 την Οντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ στο 26′, ενώ λίγα λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματά της με αυτογκόλ (37′). Είδε την αντίπαλο να μειώνει στο 81′, αλλά άντεξε και πήρε την νίκη στο τέλος.

Έδειξε πως έχει σφυγμό η Ρόζενμποργκ, αφού στο ματς με την Οντ κατάφερε να αξιοποιήσει τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να φτάσει στην νίκη. Το σημαντικό για τους «Ασπρόμαυρους» είναι πως βελτίωσαν κάπως το κάκιστο σερί που έτρεχαν μέχρι πρότινος, το οποίο μάλιστα τους έχει αφήσει πολύ πίσω στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 8η θέση.

Καλείται πλέον να βελτιώσει την εικόνα της εκτός έδρας, αφού μετράει μόλις μία νίκη μακριά από το «Λέκερνταλ» (1-1-4), ενώ παράλληλα δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι της, γεγονός που φανερώνει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα. Τραυματίες οι Αουγκούστινσον, Nέλσον, Νίλσεν Περέιρα και Χένρικσεν, με τον τελευταίο να συνιστά σημαντική απώλεια.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ στους Betarades!

Ρόζενμποργκ Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ