* 1ος προκριματικός γύρος για το Conference League.

* Πρώτος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων την επόμενη εβδομάδα.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

* Η ομάδα που θα προκριθεί στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

* Ο αγώνας δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Μαλίσεβα.

➡️ Τα Προγνωστικά Conference League σήμερα

ΜΑΛΙΣΕΒΑ (Κόσοβο)

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα (3-2) από την Τίκβες.

Ομάδα ιδρυθείσα το 2016, η περασμένη ήταν η μόλις 3η της σεζόν στην 1η κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος και το σημερινό είναι το παρθενικό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της.

Τα κατάφερε τερματίζοντας στην 4η θέση την περασμένη άνοιξη, εκμεταλλευόμενη παράλληλα το double της Μπαλκάνι, με το οποίο άνοιξε κι άλλο εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Μοιρασμένη η βαθμολογική της συγκομιδή στα εντός/εκτός έδρας, ολοκλήρωσε την σεζόν με τη 2η καλύτερη επίθεση συνολικά (58 γκολ) κι εντός έδρας (36 γκολ).

Δραστήριος ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ενισχύθηκε θεωρητικά, και στα δύο φιλικά του Ιουνίου αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μπαλκάνι (2-2), πριν ηττηθεί από την Τίβκες (3-2).

ΜΑΛΙΣΕΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (Μαυροβούνιο)

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (2-1) επί της Εγκνάτια. Ο Κάσα (38’) άνοιξε το σκορ για τους Αλβανούς, αλλά οι Ιβάνοβιτς (44’) και Μπόγιοβιτς (84’) γύρισαν το ματς για την Μπουντούτσνοστ.

Ως Κυπελλούχος Μαυροβουνίου εξασφάλισε την 18η ευρωπαϊκή της συμμετοχή η Μπουντούτσνοστ, η οποία έχει κατακτήσει 6 εγχώρια πρωταθλήματα, με πιο πρόσφατο αυτό του 2023.

Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση και στο -9 από την πρωταθλήτρια Ντέτσιτς, πληρώνοντας κυρίως τις εκτός έδρας ανορθογραφίες της (7-5-6).

Στα περσινά καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League απέτυχε στους προκαταρκτικούς γύρους, με βαριά εντός έδρας ήττα (0-5) από την ισλανδική Μπρέινταμπλικ κι εν συνεχεία αποκλείστηκε και από το Conference League, με δύο ήττες από την Στρούγκα (3-5 σ.σ.).

Τον τελευταίο μήνα έδωσε 4 φιλικά προετοιμασίας, στα οποία δέχθηκε σύνολο 10 γκολ. Ηττήθηκε από Μάριμπορ (3-0) και Ζαγκλέμπιε (4-3), αλλά την 1η του Ιούλη επικράτησε των Αλβανών πρωταθλητών.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Μαλίσεβα – Μπουντούτσνοστ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ