*1ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Λάπι (18/7).

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Ραπίντ Βιέννης. Αυτή που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο main path του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

➡️ Τα Προγνωστικά Europa League σήμερα

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ (Πολωνία)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Πούστζα σε φιλικό.

Μπορεί να πραγματοποίησε κακή πορεία στη δεύτερη κατηγορία μένοντας εκτός πλέι οφ ανόδου, τερματίζοντας στη 10η θέση με 50 βαθμούς (-3 από την 6η Όντρα Οπόλε), παρόλα αυτά η Βίσλα Κρακοβίας έστρεψε τα βλέμματα όλων πάνω της κατακτώντας το Κύπελλο Πολωνίας με αντίπαλο την Πογκόν στην παράταση.

Η εν λόγω επιτυχία της εξασφάλισε μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Το 2011 είχε ξεκινήσει την περιπέτεια της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ κι έφτασε μέχρι τους “32” γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης.

Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Αλμπέρτ Ρουντέ με την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Τη θέση του πήρε ο Καζίμιες Μοσκάλ που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη θητεία του σε αυτόν (Μάρτιος 2015 – Νοέμβριος 2015).

Εννέα ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το ρόστερ, παράλληλα ήρθαν τρεις: Πρόκειται για τους Σουκιενίτσκι (ΜΕ, Στάλοβα Βόλα), Μίκουλετς (ΑΜ, Ρεσόβια) και Κιάκος (ΑΜ, ΠΑΣ Γιάννινα).

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΠΙ (Κόσοβο)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Στρούγκα σε φιλικό.

Πλήρωσε τον κακό απολογισμό στις αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια Μπαλκάνι (1-1-2) τερματίζοντας στη 2η θέση με 71 βαθμούς. Με δεδομένο πως η πρώτη κατέκτησε και το Κύπελλο Κοσόβου, η Λάπι εξασφάλισε θέση στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δύο χρόνια, θα πραγματοποιήσει την 3η συμμετοχή της σε αυτές και πρώτη στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις δύο προηγούμενες αποκλείστηκε από τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ (0-2-2).

Ο Ταχίρ Μπατατίνα παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Λάπι από τον Μάρτιο 2019. Παραχωρήθηκε έναντι 650.000 ευρώ στη Χόρσενς ο Χισένι (ΕΠ), παρελθόν αποτέλεσαν και οι Σελίμι (ΕΠ) και Λιμάνι (ΜΕ). Παράλληλα αποκτήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, ξεχώρισε ο Μπαφτίου (ΜΕ, Ντρίτα).

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις έδωσε η Λάπι στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της (1-1-2).

ΛΑΠΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΛΑΠΙ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ