Euroleague: Στην Αθήνα ο Βιλντόσα, έβαλε τα “κόκκινα” του Ολυμπιακού

Ανανεώθηκε:
λουκα βιλντόσα ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME SPORTS

Ο Λούκα Βιλντόσα είναι μία από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού και ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους “Ερυθρόλευκους”. Στο Betarades.gr βρίσκετε τα καλύτερα προγωστικά euroleague σε κάθε αγωνιστική.

60 ΔΩΡΑ* – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός combo guard, άφησε τον Παναθηναϊκό λόγω και του μικρού χρόνου συμμετοχής φέτος και αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο 2 ετών.

🚨 Δείτε όλες τις Μεταγραφές Ευρωλίγκα και πως διαμορφώνονται τα ρόστερ για την σεζόν 2024-25!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με το “Τριφύλλι”, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν έχοντας 8.5 πόντους, 2.0 ριμπάουντ, 3.0 ασίστ και 1.1 κλέψιμο σε 14’56”.

Το πρωί της Δευτέρας, έφτασε στην Αθήνα, χαμογελαστός, φόρεσε τα “Ερυθρόλευκα” και φωτογραφήθηκε ως νέος παίκτης του Ολυμπιακού.

Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά και τρίτη συνολικά μεταγραφή που έχουν κάνει οι Πειραιώτες φέτος, όλες, για την ώρα, αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις “1” και “2”.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που άφησε τη Φενέρμπαχτσε, ο Λούκα Βιλντόσα και ο Κίναν Έβανς από τη Ζάλγκιρις.

Με τον ‘Εβανς, ως γνωστόν, υπήρχε συμφωνία από το φινάλε της σεζόν, αλλά επισημοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να ξέρει ότι θα είναι διαθέσιμος από το νέο έτος, λόγω του τραυματισμού του.