EURO 2024: Οι Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο αγώνας με την Ισπανία

Ανανεώθηκε:
μουσιάλα σουτ κουκουρέγια euro 2024
Photo Credits: Peter Schatz / Alamy Stock Photo

Η Γερμανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO 2024 χάνοντας τον προημιτελικό με την Ισπανία (2-1), όμως “φωνάζει” για τη φάση με το χέρι του Κουκουρέγια στην παράταση.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code ➡ EURO
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι, οι Γερμανοί φίλαθλοι μαζεύουν υπογραφές για να γίνει επανάληψη του αγώνα με τη “Φούρια Ρόχα”. Μέχρι τώρα, έχουν υπογράψει περισσότερα από 30.000 άτομα και ο αριθμός ανεβαίνει.

Όπως φάνηκε στην επίμαχη φάση, η μπάλα χτυπά ξεκάθαρα στο χέρι του αριστερού μπακ της Ισπανίας, ενώ είναι εντός περιοχής και έχει πορεία προς την εστία.

Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και δεν κλήθηκε από τον VAR για να προβεί σε on field review, συμφωνώντας πρακτικά στην απόφαση του πρώτου διαιτητή.

Επίσης, οι Γερμανοί φίλαθλοι ζητούν και τη διαγραφή του Άγγλου ρέφερι από τη λίστα της UEFA.

Ο ίδιος ο Κουκουρέγια απάντησε στη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους για τη φάση: “Η μπάλα χτυπά στο χέρι, αλλά αν οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι πέναλτι, δεν είναι”.

Δείτε ξανά τη φάση που οδήγησε τους Γερμανούς στη συλλογή υπογραφών:


Το EURO 2024 στους Betarades

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά EURO 2024 θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια EURO για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης EURO 2024 αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ EURO 2024!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα EURO και live τη βαθμολογία EURO για όλους τους ομίλους.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις EURO 2024 Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το EURO στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το EURO 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό!