*14η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Σεϊναγιόεν – Ούλου 2-1

Στο Κύπελλο Φινλανδίας: Σεϊναγιόεν – Ούλου 2-0

*Over 2,5 οι 6/8 τελευταίες αναμετρήσεις τους, όμως οι 2/3 πιο πρόσφατες ήταν N/G & under 2,5.

*Από το 2020 και μετά η Σεϊναγιόεν σε 4 επισκέψεις της στην Ούλου έχει 3 νίκες.

ΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από τη Σεϊναγιόεν για το κύπελλο, εκτός έδρας. Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Μορένο (32’) και Λάινε (65’).

Πέντε αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί της Ούλου (3-2-0), έλαβε τέλος στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της πριν από πέντε μέρες. Η ήττα με 2-0 έφερε, παράλληλα, και τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Φινλανδίας. Πανηγύρισε μόλις δύο νίκες σε 13 αγωνιστικές (έξι ισοπαλίες, πέντε ήττες / διαφορά γκολ 19-24), η πιο πρόσφατη από αυτές ήρθε στις 28 Ιουνίου επί της Κουόπιο (1-0 εντός).

Το εν λόγω αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια σε ένα μίνι αήττητο σερί (1-2-0) που “τρέχει” στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να γυρίσουμε κάτι περισσότερο από δύο χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη που πανηγύρισε η Ούλου μπροστά στο κοινό της επί της Σεϊναγιόεν (1-0).

Ούλου Στατιστικά

*Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, τα 3 πιο πρόσφατα συνδυασμένα με N/G.

*Τρέχει αήττητο σερί από 3 αγώνες στο πρωτάθλημα, επιμέρους απολογισμός 1-2-0.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Ούλου για το κύπελλο, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Μορένο (32’) και Λάινε (65’).

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εδώ κι ένα μήνα, “τρέχοντας” ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0). Πριν από πέντε μέρες ξεπέρασε το εμπόδιο της Ούλου και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Φινλανδίας, εκεί που θα υποδεχτεί την Κουόπιο στα τέλη Αυγούστου. Η Σεϊναγιόεν σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στις 29 Ιουνίου πέταξε νοκ άουτ τη Χάκα (2-1 εντός) την οποία και προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς έχει την ευκαιρία να πιάσει την Ελσίνκι στη 2η θέση με νίκη επί της Ούλου, της οποίας επικράτησε στις δύο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Στρενγκ (ΕΠ) στην Άσκολι, δανεικός απ’ τη Μόρτον ήρθε ο Στραπ (ΑΜ). Αμφότεροι βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Σεϊναγιόεν Στατιστικά

*Αήττητη στα 6 τελευταία, κέρδισε τα 3 πιο πρόσφατα.

*Πέτυχε πρώτη γκολ στα 7 τελευταία.

Ούλου-Σεϊναγιόεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ