13η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

*Αήττητη η Χάκεν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βαστέρας, έχοντας επικρατήσει στα 3/4 από αυτά.

ΒΑΣΤΕΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Κάλμαρ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Άσλουντ (16′), Αχλινβί (55′, 62′) και Οφιά (89′).

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Βαστέρας, μετά από έξι παιχνίδια στα οποία και είχε δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, η ομάδα του Κάλε Κάρλσον φιλοξενήθηκε από την Κάλμαρ, στην έδρα της οποίας έκανε την έκπληξη και επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-4. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που παρουσιάστηκαν και αφού πήρε από νωρίς τα ηνία, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της νίκη, μετά και από εκείνη επί της Μιάλμπι (2-1 εντός) στις 25 Απριλίου, έφτασε τους οκτώ βαθμούς και παραμένει σταθερά ουραγός. Ηττήθηκε στα 4/6 εντός της (1-1-4). Ανακοίνωσε την απόκτηση του φορ Βίκτορ Γκράνατ από τη Χάλμσταντ, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 1,5 χρόνο.

Βαστέρας Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της ΑΪΚ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με τους Λούνταλ (21′), Σιλουφιά (42′), Λαγιούνι (50′) και Ρίγκορντ (53′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 57ο λεπτό.

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Χάκεν, μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο τελευταίο της πριν από τη διακοπή, η ομάδα του Πάκο Γιόχανσεν υποδέχθηκε την ΑΪΚ, της οποίας και επικράτησε με το επιβλητικό 4-1. Ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε σαφές προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα, ενώ με την επιστροφή από τα αποδυτήρια σκόραρε ακόμη δυο φορές. Κατέβασε ταχύτητα στην πορεία και παρά τη μείωση, έκανε σωστή διαχείριση μέχρι το φινάλε.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από τις πρωτοπόρους, όμως έχει ακόμη δρόμο να καλύψει. Στο 2-1-3 ο απολογισμός της στις έξι φετινές εξόδους της, έχοντας μείνει με άδεια χέρια και στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών. Εκτός μάχης λόγω ίωσης τέθηκε ο φορ Χρστιτς.

Χάκεν Στατιστικά

*Over 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βαστέρας – Χάκεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ