* 15η αγωνιστική.

* N/G & under 2,5 οι 4 τελευταίες συναντήσεις τους,

* Δεν υπάρχει ισοπαλία στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, 4-0-8 ο απολογισμός.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 εκτός επί της Κουιαμπά. Πέτυχε γκολ μόλις στο 5’ με τον Κάουε, ισοφαρίστηκε από το πέναλτι του Ισίντρο Πίτα (45’), πέτυχε δεύτερο στην επανάληψη με τον Ματέο Πόντε (75’).

Σπουδαίας σημασίας διπλό στην έδρα της Κουιαμπά, από την οποία δεν είναι εύκολο να περάσει οποιαδήποτε ομάδα. Αποτελεσματική χωρίς να είναι ανώτερη από την αντίπαλο, δέχτηκε μεγάλη πίεση μετά το 2-1, αλλά κατάφερε και κράτησε το τρίποντο.

Οι βαθμοί στην “Αρένα Παντανάλ” είχαν πολλαπλή αξία, δεν έχασε την επαφή με την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Παλμέιρας, ανέβηκε και στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με τη “βερντάο” και την Μπαΐα. Νίκη επί της Ατλέτικο Μινέιρο θα έχει επίσης μεγάλο όφελος, θα παραμείνει το λιγότερο δεύτερη στην ισοβαθμία, θα αφήσει και ακόμα πιο πίσω την ομάδα του Μιλίτο, η οποία ήδη έχει βρεθεί στο -9 από την ίδια, αλλά με ματς λιγότερο.

Την αγωνιστική ηρεμία για μια ακόμα φορά διατάραξε ο ιδιοκτήτης της, Τζον Τέξτορ, με τους αβάσιμους ισχυρισμούς του για “στημένα” ματς στο περσινό πρωτάθλημα. Οι αρμόδιες αρχές εξέτασαν τα στοιχεία που παρουσίασε, είδαν ότι δεν έχει αποδείξεις για όσα είπε και πλέον ο ίδιος απειλείται με τιμωρία έξι ετών τιμωρίας από τα γήπεδα και πρόστιμο 2 εκατομμυρίων ρεάλες.

Στα αγωνιστικά, η θετική είδηση για τον Πορτογάλο τεχνικό, Αρτούρ Ζόρζε, είναι η επιστροφή στις προπονήσεις του χαφ Τσε Τσε.

Μποταφόγκο Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, κέρδισε τα 2, από 1 εντός-εκτός.

* G/G τα 6 τελευταία παιχνίδια της, τα 4 με over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-4 από τη Φλαμένγκο εντός. Έχανε με 3-0 από τα γκολ των Μπρούνο Ενρίκε (14’), Καρλίνιος (24’) και Άιρτον Λούκας (51’), μείωσε με πέναλτι από τον Χουλκ (57’). Στο 63’ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του στόπερ Ρόμουλο, δέχτηκε τέταρτο γκολ από τον Μπρούνο Ενρίκε (68’), στο 90’ ξανά ο Χουλκ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Κατάρρευση, έχασε και από τη Φλαμένγκο εντός έδρας. Η διαφορά επιπέδου της από την πρωτοπόρο ήταν εμφανής, δεν μπορούσε καν να κοντράρει. Επιστέγασμα η αποβολή Ρόμουλο που της εκμηδένισε πλήρως τις πιθανότητες αντίδρασης πάνω που είδε αχτίδα ελπίδας με το γκολ του Χουλκ.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ αποτελεσμάτων στην “Αρένα MRV” εκτός των άλλων. Οριακά πλέον κρατιέται εντός της πρώτης δωδεκάδας, ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν συνεχίσει με την ίδια εικόνα, θα φτάσει στο σημείο να απειληθεί και με υποβιβασμό…

Προς το παρόν ο Μιλίτο στηρίζεται από τη διοίκηση, η οποία περιμένει να δει τι θα κάνει ο Αργεντινός και μετά τις μεταγραφές. Μέχρι όμως να έχουν οι καινούργιοι δικαίωμα συμμετοχής μεσολαβεί το συγκεκριμένο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μποταφόγκο, στο οποίο υπάρχει πλέον ανάγκη βαθμολογικής συγκομιδής.

Τιμωρημένος ο Ρόμουλο, από τους απόντες ο μόνος με πιθανότητες επιστροφής είναι ο χαφ Άλαν Φράνκο, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα με τον Ισημερινό.

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 5 G/G, τα 3 με over 2,5.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 6/7 τελευταία.

Μποταφόγκο-Ατλέτικο Μινέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ