*Έρχονται από 7/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στο Σεντ Λούις. Στο 28’ το 1-0, το 2-0 ήρθε στο 41’.

Καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας ματς με το Σεντ Λούις, φάνηκε για ακόμη μια φορά η αδυναμία του Σαν Χοσέ να ελέγξει τον ρυθμό των πιο απαιτητικών αγώνων. Καθολική η ανωτερότητα του Σεντ Λούις, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 41’, είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος το Σαν Χοσέ πάλεψε να μπει ξανά στο ματς, αλλά δεν είχε την ποιότητα στην τελική εκτέλεση. Έρχεται από έξι σερί ήττες με μερικά μεγάλα σκορ στην πλάτη του, πήρε μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 14 αγωνιστικές (2-2-10). Απογοητεύει προς το παρόν, καταλαμβάνει την 14η θέση της Δύσης (τελευταία).

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/11 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 8/11 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΚΑΓΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-3 επί της Φιλαδέλφεια. Το 1-0 ο Σελασιέ στο 30’, ακολούθησαν τρία γκολ για τη Φιλαδέλφεια από Ντόνοβαν, Γκάζνταγκ και ΜακΓκλίν. Το 2-3 απ’ τον Κάιπερς στο 82’, το 3-3 ήρθε απ’ τον Χίμενες, το τελικό 4-3 απ’ τον Κάιπερς στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στις νίκες με τρομερό τρόπο, έκανε ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στη Φιλαδέλφεια. Η Φιλαδέλφεια έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στο 1-2, μπήκε στο δεύτερο μέρος με ακόμη ένα γρήγορο γκολ. Όλα έδειχναν ότι οδεύει προς θρίαμβο, ωστόσο στα τελευταία 10 λεπτά κατέρρευσε, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, το Σικάγο ισοφάρισε μέχρι το 89’ και στις καθυστερήσεις βρήκε τέταρτο γκολ. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες με Σιάτλ (2-1) και Ορλάντο (4-2), νωρίτερα πήρε δύο νίκες με Τορόντο (1-4) και ΛΑ Γκάλαξι (2-1) και τις ισοπαλίες με Ορλάντο (1-1) και Ουάσινγκτον (1-1). Βρίσκεται στην 13η θέση της Ανατολής.

ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

*2-3 γκολ στα 4/7 τελευταία παιχνίδια του.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΣΙΚΑΓΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ