*13η αγωνιστική

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*8/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Οντ στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Ρόζενμποργκ (6-6-1).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από την Βίκινγκ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμενε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 19′, ισοφάρισε προσωρινά στις αρχές της επανάληψης (48′), αλλά κατέρρευσε στην συνέχεια και δέχτηκε τρία γκολ (68′, 73′, 84′). Η ίδια απλώς μείωσε με πέναλτι στα χασομέρια (90+4′).

Σκιά του εαυτού της για μια ακόμη χρονιά, παραπαίει και δεν θυμίζει σε τίποτα την μεγάλη δύναμη του παρελθόντος. Τραγική εμφάνιση στην έδρα της Βίκινγκ, φωτεινή εξαίρεση το πρώτο τέταρτο της επανάληψης στο οποίο σκόραρε. Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-4), πιο πιθανό μοιάζει να παλέψει για την παραμονή της παρά για κάτι περισσότερο, ενώ έχει μείνει εκτός και από το κύπελλο.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο μπακ Νίλσεν Περέιρα (πρώην ΠΑΟΚ), σταθερά απουσιάζουν οι Νέμτσικ και Αουγκούστινσον, ενώ δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο Νίλσον. Αμφίβολος ο μέσος Χένρικσεν, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κρίστιαν Σέλνες.

Ρόζενμποργκ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Κρίστιανσουντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχασε πέναλτι στο 25′ και λίγα λεπτά μετά είδε την αντίπαλο να προηγείται κόντρα στην ροή του αγώνα (34′). Πίεσε στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 69′.

Την αδικεί το αποτέλεσμα απέναντι στην Κρίστιανσουντ, αφού κυριάρχησε πλήρως και όμως δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Περιορίστηκε στην ισοφάριση που βρήκε στα μισά της επανάληψης και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή, ενώ ήταν φανερό πως αποσυντονίστηκε μετά το γκολ των φιλοξενούμενων κόντρα στην ροή. Όπως και να χει, διατηρεί το αήττητο των τεσσάρων αγώνων (1-3-0) και έχει καλή ψυχολογία, ενώ και βαθμολογικά υπάρχει ικανοποίηση για το μέχρι τώρα πλασάρισμά της.

Τραυματίστηκαν και δίνονται αμφίβολοι οι Εντζιέ και Τεβέλντε, σταθερά απουσιάζουν με τραυματισμούς οι Μουγκέσε, Μπόρβεν και Χεν. Αποχώρησε δανεικός ο νεαρός Σκάου.

Οντ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ