*13η αγωνιστική

*Μόλις μια φορά έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε επίσημο επίπεδο, το 2022 σε έναν αγώνα κυπέλλου. Για την ιστορία, η Βίκινγκ είχε επικρατήσει τότε με 0-5.

Δείτε τα προγνωστικα στοιχημα της Κυριακής 07/07!

KFUM ΟΣΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από την Λίλεστρομ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, ισοφάρισε στο 48′, αλλά η αντίπαλος βρήκε δεύτερο γκολ στο 86′ με το οποίο πήρε και την νίκη.

Συνεχίζει να παίζει με ενθουσιασμό και έχει την ορμή της ανόδου, παρότι έχουν περάσει πλέον αρκετές αγωνιστικές. Στα σημεία δεν πήρε βαθμό από το παιχνίδι στην έδρα της Λίλεστρομ, το οποίο ήταν τρομερά ισορροπημένο και τόσο η ίδια όσο και η αντίπαλος, είχαν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμη και την νίκη.

Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων (1-3-0), παραμένει ωστόσο τρομερά άνετη βαθμολογικά και με αρκετά καλό ηθικό. Τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι ο εξτρέμ Νούρι και δίνεται αμφίβολος, ενώ παραμένει εκτός ο Τόνεσεν, που πιθανότερα θα χάσει όλη την σεζόν.

KFUM Όσλο Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Ρόζενμποργκ, για το πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 19′, ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης (48′), αλλά στην συνέχεια κυριάρχησε και βρήκε τρία διαδοχικά γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά (68′, 73′, 84′). Η αντίπαλος απλώς μείωσε με πέναλτι στα χασομέρια (90+4′).

Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος και επιβεβαίωσε πως αγωνιστικά βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ακόμη και μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων που προηγήθηκε. Απόλυτη κυρίαρχος στο ματς με την Ρόζενμποργκ, μοναδική εξαίρεση το πρώτο τέταρτο της επανάληψης στο οποίο δέχτηκε την ισοφάριση. Αφυπνίστηκε για τα καλά στην συνέχεια και πέτυχε τρία γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) και μάζεψε την διαφορά από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ (-8 με ματς λιγότερο). Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο πολύτιμος Ντ’ Αγκοστίνο, πάντα εκτός με τραυματισμούς οι Λόκμπεργκ και Λίνο.

Βίκινγκ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα

KFUM ΟΣΛΟ – ΒΙΚΙΝΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ