*13η αγωνιστική

*9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Μπόντο Γκλιμτ στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπραν (1-3-2).

Δείτε τα προγνωστικα στοιχημα της Κυριακής 07/07!

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-2 της Σάρπσμποργκ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μολονότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 23′, ισοφάρισε στο 52′ και κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ (90+2′).

«Πύρρειος» νίκη για την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ, αυτή της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Σάρπσμποργκ. Τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα και συνάντησε δυσκολίες, ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία της μετά το γκολ που δέχτηκε και εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με σύμμαχο και την τύχη, πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και διατήρησε την διαφορά από την δεύτερη Μπραν (+2 με ματς περισσότερο).

Καταλαβαίνει κανείς πως το σημερινή ματς μπορεί να της δώσει σημαντικό αβαντάζ στην μάχη του τίτλου από νωρίς. Τραυματίστηκε και θα λείψει μερικές μέρες ο φορ Χογκ, επέστρεψαν Μπιόρκαν και Ζούγκελι, ενώ τα αγωνιστικά της προβλήματα είναι ως επί το πλείστον μακροχρόνια.

Μπόντο Γκλιμτ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην Στρομσγκόντσετ (0-0) εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάνω που είχε βρει την φόρμα της μέσα στον Ιούνιο και κατάφερε να καλύψει σημαντικό μέρος της διαφοράς της από την κορυφή, «πέταξε» δύο βαθμούς στο ματς με την ποιοτικά υποδεέστερη Στρομσγκόντσετ. Είχε μια υπεροχή τόσο σε κατοχή όσο και ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής φιλοξενούμενης. Έτσι, ταξιδεύει στην έδρα της πρωτοπόρου με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα βάλει «φωτιά» στην μάχη του τίτλου.

Παραμένει αήττητη εκτός έδρας (3-3-0) και έχει καλή ψυχολογία, ενώ μετράει αντίστροφα για την μάχη με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Τραυματίστηκε ο Μπλόμπεργκ, πάντα εκτός οι Βάσμπεργκ, Τόρσβικ, Σίμπα και Σάντε, με τον τελευταίο να μετράει λίγες πιθανότητες.

Μπραν Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΜΠΡΑΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ