*13η αγωνιστική

*Παρελθόν από τον πάγκο της Γκέτεμποργκ αποτέλεσε ο Γενς Μπέρτελ Ασκόου. Τον αντικατέστησε ο Στέφαν Μπίλμπορν.

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας εδώ!

ΒΑΡΝΑΜΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Μιάλμπι. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Μπρόρσον (1′) και Μπέργκστρομ (64′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλού στο 73′.

Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ολοκλήρωσε η Βάρναμο λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Λίγες μέρες κράτησε η χαρά της για την εμφατική νίκη στην έδρα της Νόρκεπινγκ, καθώς στις 2 Ιουνίου ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την εξαιρετική Μιάλμπι.

Παραμένοντας στους 14 βαθμούς ισορροπεί με τη σημερινή αντίπαλό της Γκέτεμποργκ που θα παραταχθεί με νέο προπονητή στην αναμέτρηση. Δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ρόδι μπροστά στο κοινό της στο φετινό πρωτάθλημα: Σε συνολικά έξι αγωνιστικές έχει απολογισμό 0-1-5 (διαφορά γκολ 4-14). Έχει πετύχει τα δέκα από τα συνολικά 15 γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο.

ΒΑΡΝΑΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 της Νόρκεπινγκ σε φιλικό.

Περίπου έναν χρόνο άντεξε στον πάγκο της Γκέτεμποργκ ο Γενς Μπέρτελ Ασκόου, διάστημα στο οποίο είχε απολογισμό 14-8-13. Αποχώρησε αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού προπονητή στην Σπάρτα Πράγας, δίνοντας παράλληλα σκυτάλη στον Στέφαν Μπίλμπορν. Τα 2,5 τελευταία χρόνια ο 51χρονος Σουηδός εργαζόταν στη Σάρπσμποργκ, πιο παλιά κάθισε στον πάγκο της Χάμαρμπι (2018-2021).

Η Γκέτεμποργκ πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος επικρατώντας της Έλφσμποργκ (1-0 εντός), συγκέντρωσε επτά από τους 14 συνολικά βαθμούς της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 0-1-2 στις τρεις τελευταίες με διαφορά γκολ 5-9. Την προηγούμενη σεζόν η Γκέτεμποργκ ηττήθηκε στην έδρα της Βάρναμο (3-1).

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΑΡΝΑΜΟ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ