*13η αγωνιστική

*Στο Κύπελλο: Κάλμαρ – ΑΪΚ 1-1

*Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα σε ΑΪΚ και Χένινγκ Μπεργκ. Τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Χένοκ Γκοϊτόμ.

*Αλλαγή προπονητή και στην Κάλμαρ, τη θέση του Χένρικ Γένσεν πήρε ως υπηρεσιακός ο Στέφαν Λάρσον.

*Under 2,5 στα εννέα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας εδώ!

ΑΪΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε (3-1) από την Σπάρτα Πράγας σε φιλικό.

Το μάρμαρο για τα απογοητευτικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πλήρωσε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο 54χρονος Νορβηγός άντεξε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο στον πάγκο της ΑΪΚ κι έδωσε σκυτάλη στον μέχρι πρότινος βοηθό του, Χένοκ Γκοϊτόμ. Ο 39χρονος Σουηδός εργάζεται στο σύλλογο από το 2022.

Η ΑΪΚ γνώρισε τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις 2 Ιουνίου γνώρισε τον διασυρμό στην έδρα της Χάκεν (4-1), πετυχαίνοντας απλά το γκολ της τιμής στο 57′ με τον Πίττα. Στις 14 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές της γνώρισε μόλις μία ήττα από τη Σίριους (3-1) στις 11 Μαΐου του τρέχοντος έτους (δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες).

ΑΪΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΛΜΑΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-0) από τη Βαστέρας. Δύο γκολ πέτυχε ο Αχλίνβι (55′, 62′), από ένα οι Ασλουντ (16′) και Οφία (89′).

Ενάμιση χρόνο άντεξε στην τεχνική ηγεσία της Κάλμαρ ο Χένρικ Γένσεν, διάστημα στο οποίο είχε απολογισμό 21-8-23 σε 52 αναμετρήσεις. Κύκνειο άσμα του αποτέλεσε ο διασυρμός αυτής από τη Βαστέρας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο 39χρονος Δανός μετακόμισε στην Μπέρνλι αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού προπονητή, τον αντικατέστησε ως υπηρεσιακός ο Στέφαν Λάρσον.

Η Κάλμαρ προέρχεται από δύο σερί ήττες με διαφορά γκολ 0-9 (!!), πανηγύρισε μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές επί της Βάρναμο (2-0 εκτός) στις 19 Μαΐου (μία ισοπαλία, τρεις ήττες). Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της ΑΪΚ έχει απολογισμό 0-1-2 (διαφορά γκολ 1-4).

ΚΑΛΜΑΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΑΪΚ – ΚΑΛΜΑΡ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ