*1η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα προγνωστικα παμε στοιχημα της Κυριακής 07/07!

ΠΟΥΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Τυπικά φιλοξενούμενη στην ήττα εναντίον του Ντιτρόιτ με σκορ 1-0, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Σαλίμ στο 54’.

Άφησε θετικά στοιχεία παρά την ήττα της η Πούμας. Ήταν μεν δημιουργική, αλλά παρουσίασε προβληματική εικόνα στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Βρέθηκε στα πλέι-οφ τόσο την Απερτούρα, όσο και της Κλαουζούρα της περασμένης σεζόν, γι’ αυτό και ο Γκουστάβο Λέμα θα βρίσκεται στον πάγκο της και τη φετινή σεζόν. «Ήσυχη» μεταγραφική περίοδος για κείνη, καθώς η μοναδική προσθήκη είναι αυτή του Μισέλ Ροντρίγκεζ από τη Μοντερέι με τη μορφή δανεισμού, ενώ από την ηχηρή ήταν η αποχώρηση του Εντουάρντο Σάλβιο ως ελεύθερος.

Πούμας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ

Προηγούμενο ματς: Τυπικά γηπεδούχος στη νίκη επί της Ιραπουάτο, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 1-0 ο Αγιόν στο 42’ και το 2-0 ο ίδιος στο 73’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρέγες στο 84’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για την Κλαμπ Λεόν. Είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, κατάφερε να μετατρέψει τρεις από αυτές σε γκολ, ενώ δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας της.

Παρά το γεγονός ότι απέτυχε να βρεθεί στα πλέι-οφ της Κλαουζούρα, η διοίκηση αποφάσισε να μην διακόψει τη συνεργασία της με τον Χόρχε Μπάβα. Κινήθηκε κυρίως με ελεύθερες μεταγραφές και δανεισμούς, ενώ η μοναδική της αγορά ήταν αυτή του Λουτσιάνο Καμπράλ(1.000.000€) από την Κοκίμπο. Παράλληλα αποχώρησαν και αρκετοί με τη μορφή δανεισμού, ενώ την πόρτα της εξόδου ως ελεύθεροι είδαν οι Τεσίγιο(Αμυντικός) και Ερνάντεζ(Επιθετικός).

Κλαμπ Λεόν Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πούμας – Κλαμπ Λεόν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ