*18η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κινγκντάο Γουέστ Κόουστ – Κινγκντάο Χάινιου 1-0

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής 07/07!

ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΧΑΪΝΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (5-0) από τη Γιατάι. Τα γκολ πέτυχαν οι Σερζίνιο (37′), Ζανγκ Γουφένγκ (45+4′), Ζούλι (56′) και Μπέριτς (70′ πεν., 78′).

Ήττα με κατεβασμένα χέρια γνώρισε η Κινγκντάο Χάινιου στην έδρα της Γιατάι. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία στην αντίπαλη εστία, την ώρα που οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 3.01 xGoals. Δεύτερη σερί ήττα με “πεντάρα” για την Κινγκντάο Χάινιου, διάστημα στο οποίο σκόραρε μόλις μία φορά.

Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της επικράτησε μόνο της Τιαντζίν Τάιγκερ (3-1) στις 26 Μαΐου, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε την Κινγκντάο Γουέστ Κόουστ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) τον Νοέμβριο 2022.

ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΧΑΪΝΙΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 4,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΓΟΥΕΣΤ ΚΟΟΥΣΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από τη Σανγκάη Σενχούα. Το γκολ πέτυχε ο Γου Ξι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε λογικά πλαίσια κράτησε το σκορ της αναμέτρησης με τη Σανγκάη Σενχούα ο Ξιαοτιάν Σι καταγράφοντας οχτώ αποκρούσεις. Κατά τα άλλα η Κινγκντάο Γουέστ Κόουστ επιβεβαίωσε περίτρανα τον τίτλο του αουτσάιντερ που έφερε πριν από αυτή, καταγράφοντας μόλις δύο ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία (0.81 xGoals).

Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στη Σούπερ Λιγκ χωρίς να σκοράρει, πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε 13 επί της Σενζέν (2-1 εκτός) πριν από δύο μήνες (τρεις ισοπαλίες, εννέα ήττες). Η Κινγκντάο Γουέστ Κόουστ αγνοεί τη νίκη σε τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Κινγκντάο Χάινιου (0-1-2).

ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΓΟΥΕΣΤ ΚΟΟΥΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΧΑΪΝΙΟΥ – ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΓΟΥΕΣΤ ΚΟΟΥΣΤ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ