* 22η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (05/04): Άουντα – Βαλμιέρα 3-1

* Στο 2ο γύρο (15/05): Βαλμιέρα – Άουντα 2-1

ΑΟΥΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Γκρόμπινας. Ο Γκαλατά πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 30ο λεπτό και στο 65’ ο Ογκουνίγι έχασε πέναλτι για την Άουντα.

3η διαδοχική ήττα γνώρισε η Άουντα, απρόσμενη αυτή της Τρίτης, μετά από τις δύσκολες αποστολές απέναντι στις δύο διεκδικήτριες του τίτλου.

Άδικο ποδοσφαιρικά το αποτέλεσμα για την Αούντα, είχε την επιθετική πρωτοβουλία (65%), υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες (19-8) και πολύ μεγαλύτερη επικινδυνότητα στα αντίπαλα καρέ (1.98 – 0.31 xGoals).

Δίχως ευκαιρίες η αναμέτρηση πριν την λόμπα των φιλοξενούμενων για το 0-1, σε φάση που ο κίπερ της Άουντα έκανε αχρείαστη έξοδο. Αντέδρασε μετά την ψυχρολουσία, είχε αρκετές ημιτελείς επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή και στο δεύτερο μέρος απέτυχε να εξαργυρώσει το κερδισμένο πέναλτι (δοκάρι). Λίγο αργότερα σημάδεψε ξανά το δοκάρι, με κεφαλιά σε κόρνερ.

Την Πέμπτη υποδέχεται την Τορσάβν (Ν. Φερόε) για τα προκριματικά του Conference League.

ΑΟΥΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΑΛΜΙΕΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ρίγα. Με αυτογκόλ (20’) προηγήθηκε η Ρίγα, ο Εντόι γύρισε το ματς (52’, 65’) για τη Βαλμιέρα και ο Μανκεντά (90+4’) ισοφάρισε για την Ρίγα.

Δεν κατάφερε κάποια υπέρβαση στα δύο κολλητά ντέρμπι τίτλου η Βαλμιέρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -10 από την κορυφή, αλλά παραμένει σε απόσταση ασφαλείας για την “ευρωπαϊκή” τριάδα.

Μετά το πλασματικό 4-1 από την πρωτοπόρο Ρίγας Σκόλα, την Τρίτη ήταν εξόχως ανταγωνιστική κι απέναντι στην έτερη ομάδα της πρωτεύουσας (1.70 – 1.10 xGoals).

Η Ρίγα έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία σε αντεπίθεση, άγγιξε το 0-1 και σε ακόλουθο κόρνερ. Τελικά το πέτυχε χάρη σε απροσεξία γηπεδούχου στόπερ και στο κλείσιμο του ημιχρόνου η Βαλμιέρα ξόδεψε τη δική της μεγάλη φάση.

Επέστρεψε δριμύτερη από την ανάπαυλα, προειδοποίησε πριν ο υψηλόσωμος φορ της γυρίσει το ματς με ωραία τελειώματα σε δύο ποιοτικές σέντρες. Ακολούθως οπισθοχώρησε η Βαλμιέρα, ο κίπερ της έκανε μεγάλη επέμβαση πριν τελικά νικηθεί στις καθυστερήσεις για να γίνει το 2-2.

ΒΑΛΜΙΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Άουντα – Βαλμιέρα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ