*13η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φίλκιρ – Βαλούρ 0-0

*Στο Λιγκ Καπ: Βαλούρ – Φίλκιρ 4-0

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΑΛΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από την Ακουρέιρι. Ο Στεινγκρίμσον έκανε το 1-0 μόλις στο 6′, απάντησε για τους φιλοξενούμενους ο Πέντερσεν στο 39′. Στη συνέχεια η Ακουρέιρι σκόραρε με Άρνασον (44′) και Χαφστέινσον (62′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σέβαρσον στο 65′.

Την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ισλανδίας μετά από οχτώ χρόνια έχασε η Βαλούρ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην έδρα της Ακουρέιρι μεσοβδόμαδα. Δεύτερη σερί ήττα για το συγκρότημα του Γκρέταρσον με το ίδιο σκορ (3-2), μακριά από την έδρα του και σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Την προηγούμενη βδομάδα υποκλίθηκε στην Ακράνες, χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσει την Μπρέινταμπλικ στο βαθμολογικό πίνακα. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 20 Αυγούστου 2023 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας ήττα της από τη Βαλούρ (4-0), έκτοτε σημείωσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

ΒΑΛΟΥΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 12 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 13 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΦΙΛΚΙΡ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Ρέικιαβικ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με Φινμπόγκασον (37′, 52′), απάντησαν ισάριθμες οι Βίκινγκσον (51′) και Γκούναρσον (72′).

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Χέλγκασον που κατέγραψε έξι αποκρούσεις, η ουραγός Φίλκιρ κατάφερε να αποσπάσει έναν απρόσμενο βαθμό στην έδρα της Ρέικιαβικ την προηγούμενη βδομάδα. Δημιούργησε μόλις δύο ευκιαρίες στην αντίπαλη εστία σκοράροντας ισάριθμες φορές, ξεχώρισε το επιθετικό δίδυμό της Γκούναρσον – Βίκινγκσον.

Η Φίλκιρ μετράει μία νίκη σε πέντε αναμετρήσεις επί της Βέστρι (3-2 εντός) στις 18 Ιουνίου, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Απογοητεύει μακριά από το σπίτι της έχοντας απολογισμό 1-1-10 σε 12 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Βαλούρ επικράτησε μόνο στις 13 Ιανουαρίου 2018 με 3-1 (δύο ισοπαλίες, εννέα ήττες).

ΦΙΛΚΙΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

ΒΑΛΟΥΡ – ΦΙΛΚΙΡ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ