*13η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Στιάρναν – Ρέικιαβικ 1-3

*Στο Κύπελλο: Στιάρναν – Ρέικιαβικ 5-3

*GG στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Φίλκιρ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με Φινμπόγκασον (37′, 52′), απάντησαν ισάριθμες οι Βίκινγκσον (51′) και Γκούναρσον (72′).

Άλλους δύο βαθμούς πέταξε στην έδρα της η Ρέικιαβικ με αντίπαλο τη Φίλκιρ. Δέχτηκε δύο γκολ σε ισάριθμες on target ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, την ώρα που ανάγκασε σε έξι αποκρούσεις τον τερματοφύλακα τους. Εκ των κορυφαίων της Ρέικιαβικ ο Σιγκούρασον, είχε 81% ευστοχία στις πάσες και κέρδισε 16/37 μονομαχίες στο έδαφος.

Τα τρία γκολ έφτασε ο Φινμπόγκασον με τα δύο που πέτυχε κόντρα στη Φίλκιρ. Η Ρέικιαβικ παραμένει δίχως νίκη σε πέντε αναμετρήσεις (0-3-2), πανηγύρισε μόλις μία σε δέκα επί της Χαφνάρφιορντουρ (2-1 εκτός) στις 20 Μαΐου (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες).

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας στα πέναλτι (1-1 κ.δ. και παρ.) από τη Βίκινγκουρ. Ο Τζούριτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (42′), προτού απαντήσει ο Κρίστιανσον στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έστειλε την αναμέτρηση στην έδρα της Βίκινγκουρ στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι μεσοβδόμαδα, εκεί που γνώρισε τον αποκλεισμό απ’ τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισλανδίας. Μοιραίος για την Στιάρναν ο Μπρινκ που αστόχησε στην 3η εκτέλεση, την ώρα που οι γηπεδούχοι έκαναν το 5Χ5.

Υπέστη τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε (μία νίκη), πιο πρόσφατη αυτή από την πρωτοπόρο Βίκινγκουρ (4-0 εντός) την προηγούμενη βδομάδα. Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα η Στιάρναν γνώρισε ισάριθμες ήττες: Δέχτηκε 2+ γκολ και σκόραρε σε κάθε μία από αυτές.

ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ