17η αγωνιστική

*Αήττητη η Κουιάμπα σε τέσσερα συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Μπαΐα, αν και επικράτησε μόλις σε ένα από αυτά.

➡️ Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος σήμερα Σάββατο 13/07!

ΜΠΑΪΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Εβεράλντο (9′) και Μπιέλ (15′), ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 61ο λεπτό, βρήκε και τρίτο τέρμα στο 78′ με τον Λουτσιάνο Ζουμπά.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μπαΐα, μετά και την ήττα με 2-0 στην έδρα της Παλμέιρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ροζέριο Σένι φιλοξενήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-3. Μπήκε αρκετά φουριόζα και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για το διπλό. Έκανε σωστή διαχείριση στην πορεία και παρότι έδειχνε να αντέχει στην πίεση, εν τέλει δέχθηκε προσωρινά τη μείωση, πριν βάλει το “κερασάκι στην τούρτα”.

Συνεχίζει έτσι τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, ούσα στην τέταρτη θέση της κατάταξης και στο -3 από την κορυφή. Έχει το απόλυτο στα επτά φετινά ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, στα τέσσερα από αυτά διατήρησε και ανέπαφη την εστία της.

Μπαΐα Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Φλαμένγκο, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο έκτο λεπτό με τον Λασέρδα, για να δεχθεί την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Μακριά από τις επιτυχίες παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Κουιάμπα, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πετίτ φιλοξενήθηκε από τη Φλαμένγκο, από την έδρα της οποίας έφυγε με θετικό αποτέλεσμα, μετά και το τελικό 1-1. Αν και ήταν αυτή που προηγήθηκε με το “καλημέρα”, στην πορεία δέχθηκε αρκετή πίεση και εν τέλει την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Στάθηκε τυχερή στην πορεία για να αποφύγει και τα χειρότερα.

Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 14 συνολικά και για την ώρα είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και ματς λιγότερο από την Κορίνθιανς, που ακολουθεί. Ηττήθηκε μια φορά στις πέντε φετινές εξόδους της (2-2-1). Επιστρέφουν από τιμωρία οι Φιλίπε Αουγκούστο, Αντρέ Λουίς και Ράιλαν, ενώ μετά από αρκετό καιρό υπολογίζεται και ο φορ Ντέιβερσον, που ήταν στο “ψυγείο” με απόφαση προέδρου.

Κουιάμπα Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπαΐα – Κουιάμπα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ