16η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2014 που θα τεθούν αντιμέτωπες για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

*Σημειώθηκε Άσσος στα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Βιτόρια, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (πεν. 31′, 37′), για να μειώσει απλά με τον Ματεουσίνιο στο 43ο λεπτό.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Κρισιούμα, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κλαούντιο Τενκάτι φιλοξενήθηκε από τη Βιτόρια, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέσα σε λίγα λεπτά, μείωσε όμως πριν την ανάπαυλα. Δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω ωστόσο, αν και είχε και δοκάρι στην καλύτερη στιγμή της.

Προσπαθεί να ανοίξει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε και ψάχνει επιστροφή στις επιτυχίες τώρα. Στα θετικά, ότι παραμένει αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία και είχε από δυο νίκες και ισοπαλίες. Εξέτισε την τιμωρία του ο φορ Άλανο, επέστρεψε από το Κόπα Αμέρικα ο αμυντικός Άνχελ.

Κρισιούμα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Φορταλέζα, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 56ο λεπτό.

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Φλουμινένσε, η οποία έρχεται από ένα σερί δώδεκα αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάνο Μενέσες φιλοξενήθηκε από τη Φορταλέζα, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δεν έδειξε ικανή να αλλάξει την κατάσταση.

Αυτή ήταν και η ένατη ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί που “τρέχει”, γεγονός που τη διατηρεί στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ηττήθηκε και στις επτά φετινές εξόδους της, στις πέντε εκ των οποίων έμεινε και “άσφαιρη”. Συμπλήρωσε κάρτες ο φορ Χερμάν Κάνο.

Φλουμινένσε Στατιστικά

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κρισιούμα – Φλουμινένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ