16η αγωνιστική

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κουιάμπα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έκτο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 60′ με τον Πέδρο.

Αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τίτε υποδέχθηκε την Κουιάμπα, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αν και μπήκε πιο ορεξάτη, βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ και από πολύ νωρίς. Έκτοτε είχε τον πλήρη έλεγχο και ούσα πιο απαιτητική, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά μέχρι εκεί, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες επί των Κρουζέιρο (2-1 εντός) και Ατλέτικο Μινέιρο (2-4 εκτός), παραμένει ωστόσο στην κορυφή και στο +1 από Μποταφόγκο και Παλμέιρας, που ακολουθούν. Αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας επικρατήσει στα 4/5. Αποχώρησε με πρόβλημα στο τελευταίο ο εξτρέμ Μπρούνο Ενρίκε και τέθηκε εκτός απόψε.

Φλαμένγκο Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Φλουμινένσε, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Λουσέρο στο 56ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Φορταλέζα, μετά και την ήττα με 2-0 στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα υποδέχθηκε τη Φλουμινένσε, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και αυτή που απειλούσε περισσότερο. Βρήκε δίχτυα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας και το διατήρησε μέχρι τέλους.

Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες στροφές, βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης και στο -7 από την αποψινή της αντίπαλο. Αποδυναμώνεται στις εξόδους της, αγνοεί το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξ αυτών (0-2-3), στις οποίες σκόραρε μόλις μια φορά. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας ο Αντράντε και είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Φορταλέζα Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φλαμένγκο – Φορταλέζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ