*Αγώνας εξ αναβολής

*7/9 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Μπραγκαντίνο έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μινέιρο με γκολ των Ντέιβερσον (39’), Καντού (52’), Χουλκ (78’).

H Μπραγκαντίνο έχασε ξανά, έπειτα από δύο αγωνιστικές που είχε αποφύγει κάποια ήττα, με το “βαρύ” 3-0 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη της ήττα μακριά από την έδρα της, μετά τη νίκη χωρίς αντίκρισμα στον επαναληπτικό του Κόπα Σουνταμερικάνα στο γήπεδο της Κορίνθιανς.

Γενικά δεν είναι στα καλύτερα της, αφού στα τελευταία 13 παιχνίδια της έχει μόνο δύο νίκες, με οκτώ ήττες. Στο γήπεδό της πάντως έχει μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά και αυτά ήρθαν μετά από τέσσερις σερί ήττες.

Αυτά τα αποτελέσματα την έριξαν αρκετά στο εθνικό πρωτάθλημα, ούσα πλέον στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 14η θέση του, απέχοντας πλέον μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπραγκαντίνο Στατιστικά

*9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*9/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ιντερνασιονάλ κέρδισε 1-3 εκτός έδρας τη Σάο Πάουλο, αν και δέχθηκε πρώτη γκολ από τον Λουτσιάνο στο πέμπτο λεπτό. Ισοφάρισε με τον Μπρούνο Γκόμες στο 42’, προηγήθηκε με τον Τιάγκο Μαϊα στο 54’, ενώ ο Άλαν Πάτρικ στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ιντερνασιονάλ επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση, περνώντας και από την έδρα της Σάο Πάουλο, την οποία κέρδισε με 1-3! Ίσως πιο σημαντικό και από τη νίκη να είναι το γεγονός πώς την πέτυχε κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού βρέθηκε να χάνει μόλις στο πρώτο λεπτό!

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη της, πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη, έκτη στα οκτώ τελευταία που έχει χάσει μόνο από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εκτός. Άλλωστε μόνο οι δύο νίκες είναι μακριά από την έδρα της, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, με το ίδιο σκορ μάλιστα, 1-3!

Έχει ανέβει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στο -1 την έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Εκεί είναι η Μπαϊα, αλλά αν ισοβαθμίσουν με δική της ισοπαλία απόψε, δεν ευνοείται στην ισοβαθμία. Αλλά είναι και στο -4 από την τέταρτη θέση, εκεί που είναι η Φλαμένγκο, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Δεδομένου πώς μετά το σημερινό θα έχει ένα ακόμη παιχνίδι που “χρωστάει”, δείχνει ικανή να διεκδικήσει συμμετοχή στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες μέσω πρωταθλήματος!

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*12/18 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Μπραγκαντίνο – Ιντερνασιονάλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ