16η αγωνιστική

*Αήττητη η Παλμέιρας στα δέκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έχοντας επικρατήσει στα 8/10.

*Το 2012 χρονολογείται η τελευταία νίκη που πήρε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην έδρα της Παλμέιρας.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μπαΐα, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Εστεβάο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 61′ ο Ρόνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητο σερί τριών αγώνων για την Παλμέιρας στο πρωτάθλημα, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα υποδέχθηκε τη Μπαΐα, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα της και αφού απέφυγε τα χειρότερα, ευτύχησε να πάρει τα ηνία στο φινάλε του ημιχρόνου. Μάλιστα, σκόραρε και πάλι λίγο μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, εκμεταλλευόμενη και τους χώρους που βρήκε.

Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, μετά και το εκτός 2-2 με τη Γκρέμιο, οπότε και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μποταφόγκο, στο -1 από την κορυφή. “Τρέχει” νικηφόρο σερί πέντε αγώνων μπροστά στο κοινό της. Έμεινε εκτός ο μέσος Τζον Τζον, που είναι κοντά σε μεταγραφή στη Μπραγκαντίνο.

Παλμέιρας Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Λουίζ Φερνάντο στο 47ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (50′, 78′). Έμεινε με δέκα παίκτες στο 74′, όταν και αποβλήθηκε ο Ντέρεκ.

Μακριά από τις επιτυχίες βρίσκεται εδώ και έξι αναμετρήσεις η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έχοντας από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βάγκνερ Μαντσίνι υποδέχθηκε την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2. Πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές, άντεξε όμως και πήρε τα ηνία κόντρα στη ροή με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Δεν κράτησε όμως για πολύ, “πληρώνοντας” και το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε στην πορεία.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά και το εκτός 3-1 από τη Μπραγκαντίνο. Παραμένει έτσι αρκετά χαμηλά στην κατάταξη και εντός επικίνδυνης ζώνης, πάνω μόνο από την ουραγό Φλουμινένσε. Πήρε ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-2). Εκτίει τιμωρία ο φορ Ντέρεκ, που αποβλήθηκε στο τελευταίο.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ