16η αγωνιστική

*Αήττητη η Μποταφόγκο στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βιτόρια, έχοντας επικρατήσει στα 4/6.

*Στο κύπελλο: Μποταφόγκο – Βιτόρια 1-0, Βιτόρια – Μποταφόγκο 1-2

ΒΙΤΟΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Κρισιούμα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Αλεράντρο (πεν. 31′) και Λούκας Εστέβες (37′), δεχόμενη τη μείωση στο 40ο λεπτό.

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Βιτόρια, μετά από τις δυο σερί ήττες που προηγήθηκαν κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε (0-1 εντός) και Κορίνθιανς (3-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τιάγκο Καρπίνι υποδέχθηκε την Κρισιούμα, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Αν και δεν μπήκε καλά, βρήκε τα πατήματα της και μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών πήρε σαφές προβάδισμα. Αν και δέχθηκε τη μείωση πριν την ανάπαυλα, άντεξε στην πίεση που δέχθηκε αργότερα και απέφυγε τα χειρότερα.

Πήρε έτσι βαθμολογική ανάσα και άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +4 για την ώρα. Επικράτησε στα 3/4 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε παράλληλα και μια ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε (0-1 εντός). Εξέτισε την τιμωρία του ο μέσος Ντουντού και θα δώσει κανονικά το παρών.

Βιτόρια Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Ατλέτικο Μινέιρο, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Λουίς Ενρίκε (13′), Κουιαμπάνο (79′) και Σαβαρίνο (90’+4), αγωνιζόμενη και με παίκτη περισσότερο από το 24ο λεπτό.

Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για τη Μποταφόγκο, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μινέιρο, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Μπήκε δυναμικά και πήρε από νωρίς τα ηνία, ενώ λίγο αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, γεγονός που έκανε πιο εύκολο το έργο της στην πορεία.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της νίκη, μετά και το εκτός 1-2 επί της Κουιάμπα, για την ώρα μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τις Παλμέιρας και Μπαΐα, ούσα στο -1 από την κορυφή. Ηττήθηκε μια φορά στις επτά τελευταίες εξόδους της (4-2-1). Συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τιμωρία οι Μπάστος και Τικίνιο Σοάρες.

Μποταφόγκο Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βιτόρια – Μποταφόγκο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ