16η αγωνιστική

*Η Γκρέμιο σκόραρε και στα πέντε τελευταία εντός της με αντίπαλο την Κρουζέιρο.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΓΚΡΕΜΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Ζουβεντούδε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 25′, επτά λεπτά μετά δέχθηκε δεύτερο τέρμα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 83′.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Γκρέμιο, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο φιλοξενήθηκε από τη Ζουβεντούδε, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 3-0. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική και είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο αμυντικά ήταν αρκετά ευάλωτη και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο.

Παραμένει έτσι αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, πάνω μόνο από τη Φλουμινένσε, έχοντας όμως και δυο παιχνίδια λιγότερα. Επικράτησε μια φορά στα πέντε τελευταία εντός της (1-1-3). Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του κόουτς Γκαούτσο, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε η διοίκηση.

Επέστρεψε από το Κόπα Αμέρικα ο εξτρέμ Σοτέλδο, αλλά ζήτησε ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ εξέτισε την τιμωρία του ο Ροντρίγκο Έλι. Μετά από την κριτική που του ασκήθηκε από τους οπαδούς, ο φορ Ζοάο Πέδρο ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην Τουρκία.

Γκρέμιο Στατιστικά

*No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Κορίνθιανς, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Ματέους Περέιρα (6′), Μπαρεάλ (45’+4) και Γκάμπριελ Βερόν (48′).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κρουζέιρο, μετά και τις δυο ήττες που προηγήθηκαν από Φλαμένγκο (2-1 εκτός) και Κρισιούμα (1-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φερνάντο Σεαμπρά υποδέχθηκε την Κορίνθιανς, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα.

Συνέχισε έτσι το απόλυτο που έχει στα έξι ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, φτάνοντας παράλληλα τους 23 βαθμούς, όσους έχει και η Φορταλέζα. Εκτός έδρας όμως ηττήθηκε στα 5/8 αντίστοιχα ματς (1-2-5). Συμπλήρωσε κάρτες ο μέσος Λούκας Σίλβα, την ώρα που εξέτισε ο Ζοάο Μαρσέλο.

Κρουζέιρο Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκρέμιο – Κρουζέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ