EURO 2024: Ποιόν παίκτη της Γαλλίας «έκραξε» ο Ντεσάν;

Ανανεώθηκε:
ντεσαν euro 2024 παραπονα γαλλια

Η Γαλλία προκρίθηκε στους «16» του EURO 2024. Παρόλα αυτά, έχασε την πρωτιά του ομίλου στο τελευταίο ματς, λόγω της ισοπαλίας (1-1) με την… παντελώς αδιάφορη Πολωνία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει σαφώς παράπονα από κάποιους ποδοσφαιριστές του. Οι «Τρικολόρ» είναι από τα φαβορί για το EURO, αλλά δεν έχουν πείσει ακόμα με ετις εμφανίσεις τους. Έχουν κάποια καλά διαστήματα, αλλά συνολικά δεν εντυπωσίασαν. Ακόμα, κάτι φαίνεται να τους λείπει.

Ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται να έχει συγκεντρώσει πάνω του την περισσότερη… γκρίνια από τον ομοσπονδιακό προπονητή, είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Πρόκειται άλλωστε, για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας με 57 γκολ! Ο Ζιρού έχει αγωνιστεί πολύ λίγα λεπτά στα ματς των ομίλων. Ωστόσο, είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η Equipe αναφέρει ότι ο Ντεσάν είχε τετ α τετ με τον Ζιρού. Σε αυτό, του έκανε παράπονα τόσο για την αφοσίωσή του, όσο και για τη φυσική του κατάσταση.

Η πλευρά του παίκτη τον παρουσιάζει ως… ενοχλημένο, για το πώς έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός στο ματς με την Ολλανδία (0-0). Παρόλα αυτά, ο Ζιρού φέρεται να είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του, στα επόμενα ματς των «Τρικολόρ». Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα ο σπουδαίος φορ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το EURO 2024 στους Betarades

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά EURO 2024 θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια EURO για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης EURO 2024 αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ EURO 2024!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα EURO και live τη βαθμολογία EURO για όλους τους ομίλους.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις EURO 2024 Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το EURO στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το EURO 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.