13η αγωνιστική

*Η Λαντσκρόνα σκόραρε και στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Έργκριτε.

Δείτε τα προγνωστικα στοιχημα τη Δευτέρα 24/06

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Γκέφλε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 12ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Έγκνελ (32′) και Κάρλσον (78′).

Το 3Χ3 έκανε η Λαντσκρόνα στην έδρα της Γκέφλε παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είχε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και είχε σε εξαιρετική μέρα τον αριστερό μπακ Ραχμάνι και τον δεξιό μέσο Ένγκελ.

Διατηρείται αήττητη εντός έδρας σε συνολικά πέντε αγωνιστικές (4-1-0): Πέτυχε εννέα γκολ και μάζεψε μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα της. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκε την Έργκριτε επικράτησε μόνο τον Απρίλιο 2022 (3-2), στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Λαντσκρόνα Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σούντσβαλ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 19′ με τον Σιλισουφάι, δεχόμενη την ισοφάριση στο 63ο λεπτό.

Μόλις για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Έργκριτε διατηρείται αήττητη σε δύο αγωνιστικές. Αφού προσπέρασε το εμπόδιο της Γκέφλε αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σούντσβαλ, αν και ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν τη συμπλήρωση 20′. Δευτερόλεπτα πριν την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ένγκμπλομ.

Η Έργκριτε ήταν αρκετά επιθετική και ανάγκασε σε έξι αποκρούσεις τον Όλσον που αναδείχθηκε MVP για τη Σούντσβαλ. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 1-2-2 με διαφορά γκολ 6-9. Την προηγούμενη σεζόν άλωσε το “Landskrona Idrottsplats” επικρατώντας με 2-1 της Λαντσκρόνα. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Μούγιανιτς.

Έργκριτε Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαντσκρόνα – Έργκριτε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ