*11η αγωνιστική

έσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής 23/06

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Παλμέιρας κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Μπραγκαντίνο, ανοίγοντας το σκορ με τον Ραφαέλ Βέιγκα στο 21’, ενώ παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Ματέους Φερνάντες στο 49’, πήρε τη νίκη με τέρμα του Ρόνι στο 55’.

Η Παλμέιρας κάνει αυτό που πρέπει, το “καθήκον” της θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, κέρδισε και την Μπραγκαντινό με 2-1 εντός έδρας, τέταρτη συνεχόμενη νίκη, πέμπτη στους εφτά τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη.

Έχει την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη, αφού αγωνίζεται πάλι στην έδρα της, εκεί που στα τρία πρώτα παιχνίδια για το εθνικό πρωτάθλημα έφερε μία ισοπαλία και γνώρισε τις δύο μοναδικές της ήττες σε αυτό! Ουσιαστικά μόνο μία γκέλα, μία ισοπαλία, έχει εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Γενικώς το 2024 της πηγαίνει αρκετά καλά, αφού σε 34 συνολικά αγώνες, έχει μόνο τρεις ήττες, εκτός από Σάντος και εντός από Ατλέτικο Παραναένσε και Ιντερνασιονάλ, με 22 νίκες στο ίδιο διάστημα.

Διαθέτει ήδη την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και ανέβηκε πλέον στην δεύτερη θέση, ούσα στο κατόπι της Φλαμένγκο, που είναι στην κορυφή, στο – 1 από αυτήν!

Παλμέιρας Στατιστικά

*7/10 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Προηγούμενο ματς: H Ζουβεντούδε κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, με τον Λούκας Μπαρμπόσα στο 52’ να ανοίγει το σκορ και τον Ζιν Κάρλος στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ζουβεντούδε εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, αυτό που κάνει υπέροχα ως τώρα, κερδίζοντας ξανά με 2-0 την Βάσκο Ντα Γκάμα. Βέβαια μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες, οι πέντε στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παρουσιάζεται λοιπόν ως μία από τις κλασσικές ομάδες έδρας της κατηγορίας, ακόμη και απέναντι σε αντιπάλους θεωρητικά καλύτερους όπως είναι φυσικά η πρωταθλήτρια της χώρας!

Είναι μία από τις τέσσερις ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο εθνικό πρωτάθλημα, με τα μισά της παιχνίδια να λήγουν χωρίς νικητή! Διατηρείται στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +4 για την ακρίβεια, ούσα οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. .

Ζουβεντούδε Στατιστικά

*10/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παλμέιρας – Ζουβεντούδε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ