EURO 2024, OPTA 📊 Στατιστικά & Στοιχήματα 3ης αγωνιστικής

Ανανεώθηκε:
euro 2024 opta στατιστικα αγωνιστικης στοιχηματα αποδοσεις

Η OPTA γίνεται όλο και πιο γνωστή στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για την εταιρία που βγάζει εξειδικευμένα στατιστικά στο ποδόσφαιρο. Το EURO δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την επιμέλειά της.

Φυσικά, τα OPTA Stats μπορούν να οδηγήσουν και σε… προγνωστικά EURO 2024 για τα ματς. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πάμε λοιπόν, κατευθείαν στο ψητό!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EURO 2024 x OPTA | Στατιστικά 3ης αγωνιστικής

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Σκωτία – Ουγγαρία 🇭🇺

📊 Από το ξεκίνημα του 2023, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έχει πετύχει 8 γκολ σε 10 επίσημα ματς με τη Σκωτία, μόνο ένα λιγότερο από όλους τους άλλους Σκωτσέτζους μαζί (9). Ο ΜακΤόμινεϊ έχει επίσης 4/13 τελικές της Σκωτίας στο EURO 2024, όπως και 8/27 επαφές της Σκωτίας στην αντίπαλη περιοχή.

➡️ Σε απόδοση 3.75 να σκοράρει ο Μακ Τόμινεϊ στο Σκωτία – Ουγγαρία!

Αγώνες EURO με Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇨🇭 Ελβετία – Γερμανία 🇩🇪

📊 Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει περισσότερα γκολ σε μεγάλα τουρνουά (EURO, Μουντιάλ) από τον Σερντάν Σακίρι της Ελβετίας, ο οποίος έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα 6 τελευταία μεγάλα τουρνουά, από το Μουντιάλ 2024 και μετά (EURO 2016, Μουντιάλ 2018, EURO 2020, Μουντιάλ 2022, EURO 2024).

➡️ Σε απόδοση 7.30 να κάνει 2+ προσπάθειες στην εστία ο Σακίρι στο Ελβετία – Γερμανία!


🇦🇱 Αλβανία – Ισπανία 🇪🇸

📊 Ο Νίκο Γουίλιαμς έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες (4) και ολοκήρωσε τις περισσότερες ντρίμπλες (4) από κάθε παίκτη της Ισπανίας, απέναντι στην Ιταλία τη 2η αγωνιστική. Όντως, ο τελευταίος Ισπανός που δημιούργησε τόσες πολλές ευκαιρίες και ολοκλήρωσε τόσες πολλές ντρίμπλες στο ίδιο ματς σε EURO ήταν ο Αντρές Ινιέστα απέναντι στην Κροατία το 2012 (επίσης 4 ευκαιρίες και 4 ντρίμπλες).

➡️ Σε απόδοση 3.65 να μοιράσει 1+ ασίστο Νίκο Γουίλιαμς, στο Αλβανία – Ισπανία


🇭🇷 Κροατία – Ιταλία 🇮🇹

📊 Η Κροατία δεν έχει νίκη στο EURO 2024 (1 νίκη, 1 ισοπαλία), αλλά δεν έχει ολοκληρώσει όμιλο χωίς να κερδίσει σε μεγάλο τουρνουά (EURO, Μουντιάλ) από το Μουντιάλ 2006 (2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Έχει κερδίσει το τελευταίο ματς ομίλου σε 3/4 τελευταία μεγάλα τουρνουά (1 ισοπαλία), από την ήττα με 3-1 από το Μεξικό στο Μουντιάλ 2014.

➡️ Σε απόδοση 2.22 το 1 DNB στο Κροατία – Ιταλία! (δες εδώ τι είναι το draw no bet στο στοίχημα)


🇳🇱 Ολλανδία – Αυστρία 🇦🇹

📊 Η Αυστρία έχει χάσει τα 7 τελευταία ματς απέναντι στην Ολλανδία, το μεγαλύτερο σερί ηττών για αυτήν από έναν αντίπαλο. Η τελευταία νίκη της Αυστρίας ήταν πίσω στον Μάιο του 1990, σε ένα φιλικό στη Βιέννη (3-2).

➡️ Σε απόδοση 2.32 η νίκη της Ολλανδίας επί της Αυστρίας!


🇫🇷 Γαλλία – Πολωνία 🇵🇱

📊 Η Γαλλία είναι σε ένα σερί 367 λεπτών χωρίς να δεχτεί γκολ, έχοντας κρατήσει clean sheet στα 4 τελευταία ματς. Ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε απέναντί της, ήταν ο Ντάριο Οσόριο της Χιλής, σε ένα φιλικό τον Μάρτιο.

➡️ Σε απόδοση 1.87 να μην δεχτεί γκολ η Γαλλία από την Πολωνία!


🇩🇰 Δανία – Σερβία 🇷🇸

📊 Η Δανία έχει φέρει ισοπαλία και στα δύο ματς της στο EURO 2024 – είχε μόλις 2 ισοπαλίες στα 18 προηγούμενα παιχνίδια της σε EURO πριν από αυτό (6 νίκες, 10 ήττες).

➡️ Σε απόδοση 3.55 το «Χ» στο Δανία – Σερβία!


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αγγλία – Σλοβενία 🇸🇮

📊 Η Αγγλία έχει 8.9 τελικές ανά ματς στα EURO υπό τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ (80 σε 9 αγώνες). Πηγαίνοντας στην 3η αγωνιστική, αυτές είναι οι λιγότερες τελικές που έχει μια ομάδα υπό έναν συγκεκριμένο προπονητή που την έχει προπονήσει σε 5+ αγώνες EURO.

➡️ Σε απόδοση 1.98 το combo 1 & Under 3.5 στο Αγγλία – Σλοβενία!


🇸🇰 Σλοβακία – Ρουμανία 🇷🇴

📊 Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν παίξει 10+ ματς σε EURO, η Ρουμανία έχει το πιο χαμηλό ποσοστό νίκης (11%), κερδίζοντας 2/18 αγώνες (5 ισοπαλίες, 11 ήττες), ενώ η μία νίκη είναι απέναντι στην Ουκρανία φέτος (3-0).

➡️ Σε απόδοση 1.70 το 1 DNB της Σλοβακίας επί της Ρουμανίας! (δες εδώ τι είναι το draw no bet)


🇺🇦 Ουκρανία – Βέλγιο 🇧🇪

📊 Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει ανάμειξη σε 31 γκολ, στις 32 τελευταίες εμφανίσεις του με το Βέλγιο σε όλες τις διοργανώσεις (12 γκολ, 19 ασίστ), ενώ έχει σκοράρει 3 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια του με το εθνόσημο, όσα στα προηγούμενα 17 ματς!

➡️ Σε απόδοση 3.40 να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε απέναντι στην Ουκρανία!


🇨🇿 Τσεχία – Τουρκία 🇹🇷

📊 Η Τουρκία θέλει να προκριθεί από τον όμιλο του EURO για πρώτη φορά από το 2008. Χρειάζεται μια ισοπαλία απέναντι στην Τσεχία για να το επιβεβαιώσει. Έχει αποκλειστεί από τον όμιλο στα δύο τελευταία EURO (2016 και 2020).

➡️ Σε απόδοση 1.98 το Χ2 & Over 1.5 στο Τσεχία – Τουρκία!


🇬🇪 Γεωργία – Πορτογαλία 🇵🇹

📊 Η Πορτογαλία έχει επωφεληθεί από αυτογκόλ των αντιπάλων της και στα δύο ματς EURO 2024. Μόνο η Ισπανία το 2020 είχε επωφεληθεί περισσότερο σε ένα EURO από αυτογκόλ (3), ενώ καμία ομάδα δεν έχει επωφεληθεί σε 3 σερί ματς.

➡️ Σε απόδοση 7.00 να μπει αυτογκόλ στο Γεωργία – Πορτογαλία!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το EURO 2024 στους Betarades

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά EURO 2024 θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια EURO για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης EURO 2024 αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ EURO 2024!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα EURO και live τη βαθμολογία EURO για όλους τους ομίλους.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις EURO 2024 Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το EURO στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το EURO 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.