13η αγωνιστική

*Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα πλαίσια του πρωταθλήματος το μακρινό 1996.

Δείτε τα προγνωστικα παμε στοιχημα την Κυριακή 23/06

ΟΝΤΕΒΟΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Σάντβικεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 12ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 90′.

Για έκτο διαδοχικό παιχνίδι, η Όντεβολντ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρίκαρντ Νίλσον φιλοξενήθηκε από τη Σάντβικεν, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Βρέθηκε πίσω από νωρίς στο ματς και αφού ισορρόπησε την κατάσταση, προς το φινάλε πήρε περισσότερο ρίσκο. Αντί όμως να ισοφαρίσει, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με αντεπίθεση.

Τέταρτη ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί που “τρέχει”, οπότε και διατηρείται στους 13 βαθμούς, μαζί με τις Γκέφλε και Έστερσουντ, κόντρα στις οποίες υστερεί ωστόσο. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε φετινά εντός της (2-2-1). Εξέτισε την τιμωρία του ο αμυντικός Καρλίν.

Όντεβολντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Σκέβντε, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ντιαμπί στο 64′ και δυο λεπτά μετά ο Βουκόγιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητο σερί πέντε αγώνων για τη Ντέγκερφορς στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γουίλιαμ Λούντιν φιλοξενήθηκε από τη Σκέβντε, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε και την επιθετική πρωτοβουλία, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι μέσα σε διάστημα δυο λεπτών.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της νίκη, μετά και το εντός 3-1 επί της Ούτσικτενς, οπότε και είναι μόνη δεύτερη, στο -5 από την πρωτοπόρο Λαντσκρόνα. Πανηγύρισε το διπλό και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της. Ανακοίνωσε την απόκτηση του μπακ Έρικ Λίντελ, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο στη Δανία και την ΑΒ Κοπεγχάγη, αλλά θα υπολογίζεται μετά την καλοκαιρινή διακοπή.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Goal/Goal τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Όντεβολντ – Ντέγκερφορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ