*14η αγωνιστική

*Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία της Άαλεσουντ ο Κρίστιαν Γιόνσεν. Ως υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιόνας Σούντε.

*GG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα προγνωστικά για στοιχημα την Κυριακή 23/06

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από τη Λέβανγκερ. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκουνές (33′, 82′), από ένα οι Μπόγιαντζιτς (3′ πεν.) και Τέιγκεν (9′).

Έναν χρόνο άντεξε στην τεχνική ηγεσία της Άαλεσουντ ο Κρίστιαν Γιόνσεν (7-5-22), κύκνειο άσμα του αποτέλεσε ο διασυρμός που γνώρισε αυτή στην έδρα της Λέβανγκερ την προηγούμενη βδομάδα. Στη σημερινή αναμέτρηση θα ντεμπουτάρει ως υπηρεσιακός προπονητής ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιόνας Σούντε.

Απογοητευτική η πορεία της Άαλεσουντ που διατηρείται στην τελευταία θέση, πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε έντεκα αγωνιστικές επί της Ασάνε (4-1 εντός) στις 27 Μαΐου (δύο ισοπαλίες, οχτώ ήττες). Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε τη Ράνχαϊμ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στις 18 Αυγούστου 2021.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ράουφος. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπάι στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με δέκα αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι από το 68′ (Ένγκεμπακεν).

Χρειάστηκε ένα γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων για να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Ράουφος, η οποία αγωνίζονταν για μισή ώρα με δέκα ποδοσφαιριστές. Απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης η Ράνχαϊμ, ολοκλήρωσε με συνολικά 19 ευκαιρίες και 2.20 xGoals, έναντι 0.22 των φιλοξενούμενων.

Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), δεν έχει σπάσει το ρόδι μακριά από το σπίτι της σε συνολικά επτά (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες / διαφορά γκολ 10-13). Η Ράνχαϊμ αναδείχθηκε ισόπαλη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με την Άαλεσουντ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΡΑΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ