*11η αγωνιστική

*Τέσσερα σερί G/G & over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε που διεξάγεται μακριά από την πόλη, στο “Couto Pereira” της Κοριτίμπα.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν ήδη φέτος για το πολιτειακό πρωτάθλημα, αλλά στην έδρα της Ιντερνασιονάλ, με τη γηπεδούχο να κερδίζει με 3-2.

➡️ Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος σήμερα

ΓΚΡΕΜΙΟ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρέμιο έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φορταλέζα, με τέρμα του Λουτσέρο στο 42ο λεπτό, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο μετά το 44’.

Η Γκρέμιο έχασε και από την Φορταλέζα με 1-0 εκτός έδρας και δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, έπειτα από τις καταστροφές στην πόλη της. Τουλάχιστον στο εθνικό πρωτάθλημα, εκεί που έχει τέσσερις σερί ήττες, αφού στο Κόπα Λιμπερταδόρες πέτυχε τις νίκες που χρειαζόταν.

Ίσως και να την επηρεάζει το γεγονός πώς παίζει μονίμως μακριά από την έδρα της, όπως θα συμβεί και με το σημερινό ντέρμπι. Ουσιαστικά μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδό της θα παίζει συνεχώς εκτός έδρας, έχοντας πέντε νίκες και οκτώ ήττες στα 16 παιχνίδια που ήταν φιλοξενούμενη μέσα στο 2024.

Αυτή τη στιγμή έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, μετά από εκείνη στην έδρα της Ουατσιπάτο.

Βρέθηκε εντός ζώνης υποβιβασμού, έχοντας βέβαια παιχνίδια λιγότερα, στο –2 από μία θέση παραμονής, ούσα πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο εθνικό πρωτάθλημα, έχοντας και τη χειρότερη επίθεση.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της, είναι και αυτή στο παιχνίδι απόκτησης του Φιλίπε Κοουτίνιο!

Γκρέμιο Στατιστικά

*3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ιντερνασιονάλ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Κορίνθιανς, με γκολ του Γουέσλεϊ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ιντερνασιονάλ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας την Κορίνθιανς, δείχνοντας να αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά την αναγκαστική “εξορία” από το Πόρτο Αλέγκρε.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της σε έξι παιχνίδια, ενώ ειδικά στο εθνικό πρωτάθλημα έχει δύο νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, όπου έχει γνωρίσει και μόλις μία ήττα.

Μακριά από την έδρα της δεν μοιάζει να έχει προβλήματα φέτος, αφού έχει 10 νίκες συνολικά σε 16 αναμετρήσεις πλέον το 2024, με μόλις τρεις ήττες στο ίδιο διάστημα. Κάτι που παίζει ρόλο αυτή την εποχή, όπου ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια της είναι εκτός έδρας, ακόμη και σαν γηπεδούχος, όπως σήμερα.

Μπορεί να βρίσκεται οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι και αυτή μία από τις ομάδες με τα λιγότερα παιχνίδια. Και είναι στο -7 από την κορυφή.

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*5/6 αγώνες με N/G και under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/15 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ