*10η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

Δείτε τα προγνωστικα για στοιχημα σήμερα

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Παλμέιρας κέρδισε 0-4 εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο, με τον Μορένο να ανοίγει το σκορ στο 25’, πριν αποβληθεί αντίπαλος παίκτης στο 32’. Και στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ ακόμη, με τους Πικέρεζ (60’ πεν.), Εστεβάο (61’), Λόπεζ (90’).

Η Παλμέιρας πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από μία δύσκολη έδρα, αφού κέρδισε 0-4 την Ατλέτικο Μινέιρο. Βέβαια ευνοήθηκε και από την αποβολή αντίπαλου παίκτη, αλλά προηγούταν ήδη με 0-1 σε εκείνο το χρονικό σημείο. Επομένως απλά έγινε λίγο πιο εύκολο το έργο της.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, τέταρτη στους έξι τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη.

Στο γήπεδό της πάντως έχει γνωρίσει τις δύο πιο πρόσφατες ήττες της, οι οποίες είναι και οι μοναδικές στα 18 τελευταία παιχνίδια της! Γενικώς το 2024 της πηγαίνει αρκετά καλά, αφού σε 33 συνολικά αγώνες, έχει μόνο τρεις ήττες, εκτός από Σάντος και εντός από Ατλέτικο Παραναένσε και Ιντερνασιονάλ, με 22 νίκες στο ίδιο διάστημα.

Ειδικά μακριά από την έδρα της δεν χάνει εδώ και οκτώ αγώνες, με πέντε νίκες και είναι αήττητη εκτός στο εθνικό πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

Διαθέτει ήδη την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αν και βαθμολογικά είναι λίγο πίσω, για τα δικά της δεδομένα, στην 5η θέση, στο -3 από την κορυφή και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Παλμέιρας Στατιστικά

*7/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*6/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Μπραγκαντίνο κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Ζουβεντούδε, παρόλο που έπαιξε για περίπου 80 λεπτά με παίκτη περισσότερο! Προηγήθηκε με τον Ελίνιο στο 2’, αποβλήθηκε παίκτη της στο 12’, και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Μαντάτσα στο 25’, πήρε τη νίκη με τέρμα του Ελίνιο στο 82’.

Η Μπραγκαντίνο ξεπέρασε άμεσα την πρώτη της φετινή ήττα εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα με 2-1 εντός έδρας την Ζουβεντούδε.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της στους 15 τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες, μία εντός και μία εκτός, αμφότερες στο εθνικό πρωτάθλημα.

Μακριά από την έδρα της έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, μία εξ αυτών στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά σε ουδέτερη έδρα.

Και αυτή βρίσκεται λίγο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, αν και ακόμη είναι νωρίς. Βρίσκεται στο πρώτο μισό του, έστω και οριακά, μόλις στο -5 από την κορυφή.

Απόψε δεν θα έχει λόγω τιμωρίας τον προπονητή της, Πέντρο Καϊξίνια, στον πάγκο της, με τον βοηθό του Πέντρο Μάλτα.

Μπραγκαντίνο Στατιστικά

*10/17 G/G εκτός έδρας.

*Πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παλμέιρας – Μπραγκαντίνο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ